Ecevit’de Yola Devam Dedi

Dikmen AK Parti İlçe Başkanı Adayı Ecevit Dinç’te “Durmak Yok Yola Devam” dedi.

Ecevit’de Yola Devam Dedi

  11 Ekim 2014 Salı günü AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak’ın kendi sosyal paylaşım sitesinden duyurduğu AK Parti 5. Olağan Kongresi öncesi Gerze, Dikmen ve Erfelek ilçelerindeki ilçe başkanlarının ismini açıklamasının ardından, Gerze AK Parti İlçe Başkanı Adayı Ertuğrul Asut sonra da AK Parti Dikmen İlçe Başkanı adayı Ecevit Dinç “Durmak Yok Yola Devam” diyerek tepkisini dile getirdi.

  Ecevit, “14 Kasım 2014 Cuma günü yapılması resmen planlanmış bir kongre süreci işlerken Sayın AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak’ın kendi sosyal paylaşım sitesi üzerinden böyle bir duyuru yapması demokrasi adına üzücü bir olaydır.

  Parti içi demokrasiye inanmayan, sandıktan ve milletin iradesini temsil eden sayın delegemizin en doğru kararı verme yetkisinden korkmanız yersiz olup endişelenmenin hiçbir haklı sebebi olmaz. Partimiz dünyanın en büyük teşkilatıdır. Asla sandıktan ve milletin iradesinden kaçmaz. Bizde bu güzel duruşun arkasından Dikmen’de yapılacak olan bu kongreye aday olacağımızı açıkladık. Arkadaşlarımızı ve partililerimizi bu demokrasi şölenine davet ediyoruz.

  Buradan parti yetkililerimize sesleniyorum, partimiz içerisindeki herkesin eşit ve herkesin partisine bağımlı olduğunu unutmayın. Biz parti temsilcileri ve partili kardeşlerimizle bir ve beraberiz. Asla kimseyi hakir görmeyiz çünkü bu ne bize nede böyle düşünen hiç kimseye yakışmaz yakışı da kalmaz.

  Bu duygu ve düşünceler içerisinde yapılacak olan seçimin hayırlara vesile olmasını dilerken kim kazanırsa kazansın kazananın AK Parti çatısı altında olan Dikmen ve Dikmenli hemşerilerimiz olacağına inancımız tamdır.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2014, 13:55
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER