Ekrem Abimizi Kaybettik.

Gerze’nin sevilen siması Ekrem Doğruöz hayatını kaybetti.

Ekrem Abimizi Kaybettik.

Gerze’de istisnasız herkesin çok sevdiği değerli abimiz Diş Hekimi Ekrem Doğruöz, yakalandığı amansız hastalıkla olan savaşa daha fazla dayanamayarak dün gece hayata veda etti.

Doğruöz’ün cenazesi 28. Haziran 2016 Salı günü(yarın) ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından şehir mezarlığında aile kabristanına defnedileceği öğrenildi.

Diş Hekimliği mesleğinin duayeni 1945 doğumlu Ekrem Doğruöz, hayatının son anlarına kadar insanlara şifa dağıtmaya devam ediyordu.

Gerze Gündem Haber olarak çok sevgili abimiz Ekrem Doğruöz’e Allahtan rahmet, ailesine ve tüm halkımıza başsağlığı diliyoruz.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2016, 09:30

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Vacit Tokmak
Ali Vacit Tokmak - 8 yıl Önce

çok değerli bir diş hekimini kaybettik... Allah rahmet eylesin...ruhu şad olsun...başta yakınlarına,sevenlerine ve hastalarına sabır metanet ve baş sağlığı dilerim...mekanı cennet olsun...

HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

benim için değer ifade eden,diş denilince akla gelen duayen bir diş doktoru ve komşum ekrem abiğimin vefat haberini öğrenmiş bulunuyorum..ardında hoş bir seda bırakarak ahrete intikal eden ekrem abiğimie cenabı Allahdan rahmetler diliyorum...ahret hayatı inşAllah cennet bahceleri içinde olsun inşAllah...geride bıtrakmış olduğu dğerli eşleri yengeme,evlatlarına, gelinlerine kardeşlerine,dost,meselek arkadaşlarına, komşularına baş sağlığı diliyor,mekanı,durağı cennet olsun diyor,saygılar sunuyorum....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ismail ersoy
ismail ersoy - 8 yıl Önce

kendisini 1969 dan beri tanır ve severdim,değerli iyilik sever bir ağabeyimizdi. mekanı cennet olsun

banner381
SIRADAKİ HABER