Ersoy Bakan Yardımcısı

Ak Parti Eski Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy’un ataması resmi gazetede yayınlanarak kesinlik kazandı.

Ersoy Bakan Yardımcısı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Bakan Yardımcılığı görevine atanıp atanmadığı uzun süredir kamuoyunu meşgul eden AK Parti Sinop Eski Milletvekili Mehmet Ersoy’un bu göreve atanması ile ilgili karar nihayet Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdi.

 Kararda; ’’Açık bulunan 1’inci derece kadrolu ve + 8000 ek göstergeli Bakan Yardımcılığına, Mehmet Ersoy’un atanması, 657 sayılı Kanunun 59 ve 93’üncü maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2’inci maddesi gereğince uygun görülmüştür.’’ denildi.

Hayırlı olsun dileklerimizi sunmak amacıyla kendisine ulaştığımız çiçeği burnunda Bakan Yardımcımız Mehmet Ersoy haberi teyit ederek, atamanın Çanakkale Zaferinin 101. Yıldönümü gibi tarihi bir olaya tesadüf etmesinden duyduğu memnuniyeti ayrıca dile getirdi.

Hemşerimiz Mehmet Ersoy’a yeni görevinde başarılar diliyor, ilimize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2016, 11:01

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

eski vekilimiz, ve içerisinde şahsiminda bulunduğu;;;sinop gönül dostları grubumuzun içinde yer alan sayin mehmet ersoy bey kardeşimizin bakan yardimciliği görevine gelmesi dolayisiyla kendini tebrik ediyorum..şahsı,aile bireyleri, devetimiz, milletimiz ve sinoplular adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyor,başarılarının devamını diliyor,saygılar sunuyorum..!!!!!!!!!!!!

banner381
SIRADAKİ HABER