Gazi, Paşa’ya Sahip Çıktı

Güney Doğu Gazisi Paşaya sahip çıktı.

Gazi, Paşa’ya Sahip Çıktı

  Güney Doğu Gazisi Süleyman Patı aracını rutin olarak her zamanki park alanına çekerek kıraathaneye giderken eski Tekel fabrikasının arkasındaki çöp atılan alanın içinde çerçeve içindeki fotoğrafa rastladı. Dikkatini çeken çerçevedeki resmin Mithat Paşa’ya ait olduğunu farkeden Süleyman Patı Gerze Gündem Haberi arayarak vatana sahip çıkmış her kesmin sahip çıkılması gerektiğini söyleyerek olay yerinde bu olayın fotoğraflanmasını istedi.

Bu görüntüleri yerinde fotoğraflayarak sizle paylaşırken Güney Doğu Gazisi Süleyman Patı Mithat Paşanın resmini atılan yerden alarak arabasına koyarak evine götürdü.













Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2012, 22:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat Güleryüz
Murat Güleryüz - 12 yıl Önce

resimdeki paşa osmanlı döneminde ziraat bankasının kurucularından. bu resim her ziraat bankasında asılı dururdu. galiba tadilat nedeniyle atılmış olmalı.

dagamurat
dagamurat - 12 yıl Önce

sayın murat bey önemli olan o değil önemli olan atalara saygıdır haberi yanlış anlayıp googleden araştırıp bulduğun şeyleri paylaşma bence olayın detayına gir

ismail ersoy
ismail ersoy - 12 yıl Önce

ilgili banka diyebilirim artık mitat paşa nın hükmü geçiyor sanırım.çünki yeni idareciler siyasileri memnun etmeye çalışmış

banner381
SIRADAKİ HABER