Geri Adım Yok

Ertuğrul Asut adaylıktan çekilmeyeceğini açıkladı.

Geri Adım Yok

  11 Ekim 2014 Salı günü AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak’ın kendi sosyal paylaşım sitesinden 16 Kasım 2014 Pazar günü yapılacak AK Parti 5. Olağan Kongresi öncesi Gerze, Dikmen ve Erfelek ilçelerindeki ilçe başkanlarının ismini açıklamasının ardından, Gerze İlçe Başkanlığı adayı Ertuğrul Asut, “Ben yine demokrasinin kazanacağına inanıyorum.” diye tepkisini dile getirdi.

Asut, “Kuruluşundan bu güne kadar AK Partinin değişik kademelerinde görev alarak bir nefer gibi çalıştım ve devam edeceğim.

Gerze İlçe Başkanlığına atandıktan sonra partinin kurallarına uygun bir şekilde görev sürecimi 3. Olağan Kongreye kadar sürdürdüm. 3. Olağan Kongrede de İlçe Başkanlığına aday olarak katıldım ve delegelerin büyük bir kısmının takdiriyle tekrar ilçe başkanı seçildim. İlçe başkanlığı görevimden sonra da, bu güne kadar partimin her daim yanında olarak toplantılara, mitinglere katılarak desteğimi verdim.

Gerze İlçemizde parti kurucularımız ve değerli parti delegelerimizin arzu ve isteği üzerine parti içerisindeki demokratik hakkımı kullanarak 5. Olağan Kongrede ilçe başkanlığına aday olacağım. Kongre gününe kadar da “durmak yok yola devam.” şiarıyla çalışacağım.

Sayın İl Başkanımızın böyle bir dönemde sosyal paylaşım sitesinden atama anlamına gelecek açıklamada bulunması demokrasi adına üzücü olmuştur. 12 yıldır her girdiği seçimden başarısını arttırarak alnının akıyla çıkan partimin, her zaman büyük önem verdiği sandığı delegelerin önünden alacağına inanmıyorum.

Önümüzdeki Pazar günü benim de aday olduğum ve demokrasinin kazanacağı 5. Olağan kongremizde delegelerimiz bu ilçenin başkanını belirleyecektir. Delegelerin takdirinin her ne kadar benden yana olduğunu ve kazanacağımı düşünsem de, kim kazanırsa kazansın sonuçta kazananın demokrasi olacaktır, en önemlisi kazanan yine Gerze olacaktır.

Kim kazanırsa kazansın, seçimden hemen sonra Gerze’yi ve ülkemizi daha iyiye taşımaya hep beraber devam edeceğiz.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2014, 10:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
akpartili gerze
akpartili gerze - 9 yıl Önce

il baskani kendine zemin hazırlamıya çalışıyor akpartide il başkanı kendikendine seneryo çiziyor genel merkezin böyle bir talimatı olamaz varsa böyle bir talımat onuda yayınlasında görelim .... kendine güvenmeyen insanlar ancak ayak oyunlarına baş vururlar.ben iyi tanırım il başkanını gölgesinden korkar...bunlar siyaseti yanlız cumhurbaşkanımızın gölgesinde yapabilir

sanayıcı
sanayıcı - 9 yıl Önce

il başkanı kendi adamlarını ilçe başkanı atayarak 2015'de ki genel seçimlerde milletvekilliği adaylığını garantiye almak istiyor; siyasette yarının bile garantisi yokken neyin hesabını yaptıgını kendıde bılmıyor. delegenin önünden sandığı kaldırmak ak partili delegelere ihanettir. keser döner sap döner birgün olur hesap döner

Alaattin Yolcu
Alaattin Yolcu - 9 yıl Önce

sayın başkan ertuğrul asuta hayırlı olmasını dilerim.. bu seçimin demokratik bir ortamda gerçekleşeceğinden şüphem yok,delegelerin kendi hür iradesiyle bu seçimde oy kullanıcaklardır.. kim ne derse desin demokrasi kesinlikle kazanacaktır.

gerzeli
gerzeli - 9 yıl Önce

il başkanı harbiden korkak demekki ak parti halkın iradesiyle geldi bu günlere erturul başkanı sevmem ama burda çok büyük yanlış var tek aday göstermek yanlış ilce başkanlı erturula yakışır deneyimli nekadar sevmesemde izzet başkanda iyi ama yanındakiler sevimsiz gereksiz insanlar topluma yakışmayan insanlar herşeyin hayırlısı gerze icin

ankaradan  gerzete
ankaradan gerzete - 9 yıl Önce

seçmek seçilmek demokrasi halkların eşitliği tokmağın gözüyle bunlar demekki yalan kendi seçmeninden korkan adamlar tek adam olsun oda benimki bırak kardeş halk seçsin halk kormayın bukadar yürü ertuğrul inadına burda tiyatrocular yok herşey gerçek

GERZELİ DEĞİL
GERZELİ DEĞİL - 9 yıl Önce

acı olan akp il başkanının olayı sanki parti kararı gibi açıklamasıdır....

banner381
SIRADAKİ HABER