Hırsızlara Geçit Yok

Erzincan İl Jandarma Komutanlığı Sinop’un da dahil olduğu 15 ilde çeşitli hırsızlık olaylarına karışan suç örgütünü çökertti.

Hırsızlara Geçit Yok

  Edinilen bilgilere göre Erzincan İl Jandarma Komutanlığınca Organize Sanayi Bölgesinde meydana gelen hırsızlık olayı sonucu çelik kasa, içerisindeki işyerine ait değerli evraklar, malzemeler ve 22 bin 104 TL paranın çalınması üzerine olayın faillerini yakalamak maksadıyla yapılan araştırmalar neticesinde, kasa hırsızlığı olayını 12 kişilik silahlı suç örgütünün gerçekleştirdiği tespit edildi.

  Yine Jandarma ekiplerince yapılan araştırmada suç örgütünün; Erzincan’ın yanı sıra İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Ankara, Bartın, Karabük, Düzce, Zonguldak, Rize, Kastamonu, Amasya, Sinop, Samsun, Ordu, Trabzon’da ev ve işyerlerinden kıymetli eşya ve para kasaları çaldıkları, Ordu ve Sinop’ta soygunlar esnasında güvenlik güçleri ile silahlı çatışmaya girdikleri belirlendi. Bunun üzerine suç örgütü üyelerinin bilgileri ile suç işleme taktiklerinin diğer illerle koordine kurulması neticesinde Trabzon’da 3 ve Erzincan’da suç örgütüne yardım eden 2 şüpheli, haklarında düzenlenen soruşturma evrakı ile birlikte adli makamlara sevk edildi. Adli makamlara sevke edilen şüphelilerden 2 kişi tutuklanarak Trabzon E Tipi Kapalı Cezaevine konulurken, diğer 1 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2013, 12:14
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER