Hüseyin Güleryüz Ak Parti ile yollarını ayırdı.

Ak Partinin Gerze Belediye Başkan adayı Hüseyin Güleryüz partisinden istifa etti.

Hüseyin Güleryüz Ak Parti ile yollarını ayırdı.

Geçtiğimiz yıllarda Dikmen Belediye Başkanlığı yapmış, 2014 yerel seçimlerde de Ak Partinin Gerze Belediye Başkan Adayı olan Hüseyin Güleryüz, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Seçim öncesi herhangi bir spekülasyona neden olmamak için gerekli basın açıklamasını seçimlerden sonra yapacağını belirten Güleryüz, istifa dilekçesini parti teşkilatına posta yoluyla gönderdiğini söyledi.

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2015, 18:11

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 9 yıl Önce

vah vah vah o kadar çok üzüldümki üzüntüden yemeden içmeden kesildim sen partiye zarardan başka ne verdinki en isabetli kararı partiden istifa etmekle verdin teşekkürler sayın güleryüz

çakmak
çakmak - 9 yıl Önce

çok büyük kayıp 7 haziran genel şeçimlerini kaybettik demektir.vah vah. geç bile kaldı. belediye başkanlığına adaylığı yanlıştı zaten. doğru bir karar vermiş.

esnaf
esnaf - 9 yıl Önce

helal olsun huseyın baskan .........
adam akp nın bıttıgını anladı çok sükür.birgün gelecek akp diye bir sey kalmayacak..bence yol yakınken herkez özüne dönmeli

dikmenli
dikmenli - 9 yıl Önce

akp için büyük kayıp böylesi zor bulunur

fatih
fatih - 9 yıl Önce

partiden istifa değil üyeliğinden ayrılır ancak. o kimde istifa edecek...seçim öncesi herhangi bir spekülasyona neden olmamak içinde açıkalamasını sonra yapacakmış. alakaya bak seçim öncesi ayrılıyorsun ya spekülasyon yapmıyormusun.

Yiğit
Yiğit - 9 yıl Önce

yanlışla yanlış olmaktan vazgeçtiği i̇çin onurlu bir hareket olarak değerlendiriyorum!

banner381
SIRADAKİ HABER