İskelede Yaralamalı Kavga

İskele mevkiindeki çarşıda meydana gelen kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı.

İskelede Yaralamalı Kavga

İskele mevkiindeki dükkanların bulunduğu alanda 03 Temmuz 2015 Cuma günü saat: 19 30 sularında meydana gelen ve nedeni henüz bilinmeyen kavgada bölgede karşılıklı dükkanları bulunan 2 esnaf birbirine girdi.

Edinilen bilgiye göre, E.B. ile E.B. midyeci B. İle tartışırken, D. A. nın da  olaya müdahil olması sonucu  çıkan kavgada  E.B.burnundan yararlanırken D. A. bacağından yaralandı.

 Gerze Emniyetinin müdahale ettiği olay sonucunda kavgada yaralananlar olay yerine gelen ambulansla Gerze Devlet Hastanesine kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2015, 09:50

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
BEKTAŞAĞA BANAYIR ALANI
BEKTAŞAĞA BANAYIR ALANI - 9 yıl Önce

gerze'nin bir zamanlar göz bebeği iskele mevki ne yazık ki bir kaç yıldan beri bektaşağa banayırına döndü. belediye buna göz yumuyor diyecem fakat ,oradaki dükkandan başka her şeye benzeyen tahtadan, ah.... kendi̇ elleri̇ yapti içinde kimse durmadığı için herkes önününe sergi açtı,diğeride benimki geride kaldı diye onun önüne geçti bir masa ile başladı ,iki masa oldu hatta üç masa bile öne çıkanlar oldu yetmedi orta bölmeyi bile kullananlar oldu ve bunların önüne oturdular. halktan iki kişi yan yana bile geçemez hale geldi.bırakın iki kişi geçmeyi bazı aileler bile artık oradan geçmez hale geldi (Allahtan iskele girişinde zabıta bürosu var, gerze zabıtası ben buradayım sorun yok dercesine)şu görüntü hi̇ç turi̇stli̇k yer dedi̇ği̇ni̇z bi̇r yere yakişiyor mu olsa olsa bektaşağa panayirina alternatif bir yer gerze yolunda ilerliyoruz. teşekürler gerze

vatandaş
vatandaş - 9 yıl Önce

iskelye yapılan dükkanlar halka hizmet esnafa destek amaçlı yapıldığı aşikar ama ordaki esnaflar bunu abarttı. dükkanın önüne sergi onun önüne oturma tabureleri koyuyor vatandaşın geçeçek yeri kalmıyor. konu ile ilgili belediye yetkilileri duyarsız.

ğerzeli
ğerzeli - 9 yıl Önce

belediye gereksiz yere o kadar esnafı iç içe dip dibe koydu ne hizmetse

Vatandaş
Vatandaş - 9 yıl Önce

kaldırımları bahane etmeye gerek yok önce doğru haber kimsenin bir yeride işgal ettiği yok sadece çwkemiyoruz diyin delikanlı olunolun

vatandaşa
vatandaşa - 9 yıl Önce

ordakı esnafla alıp vermedınız ne asıl geregı yapılması gereken yer o mıdyecıdır olay bayanlara rahatsız etmekten kaynaklanıyor herkezın anası bacısı var meyhane gıbı oraya masa sandeye atıp nerde berdus alkolık var o mekanda onları barındıranmı suclu yoksa sergı acıp para kazanmaya calısanmı taktır yuce mılletımızındır..

vatandaş rıza
vatandaş rıza - 9 yıl Önce

herkes ekmek peşinde görüyorumki bazı insanlar cekemedikleri insanları karalıyor.orda calışanlar aileleriyle çalışıyor.oradaki esnafa olayı fırsat bilip sarhoş berduşlar orada diyen arkadaş sen çok sinsi bir insansın kimliginle yorum yap.erkek sen.

gerzeli   vatandaş rızaya
gerzeli vatandaş rızaya - 9 yıl Önce

adam erkeksen kimliğinle yorum yap diyor kendisi isim yazmıyor ne günlere kaldık ya..

gerzeli murat
gerzeli murat - 9 yıl Önce

heygidi gerzem ne hale gelmiş,uzun yıllardır gitmemiştim gerzeme demek bu hale gelmiş yazıkkkkk:(((


banner381
SIRADAKİ HABER