Jandarmadan Operasyon

Jandarma tarafından Gerze ilçesinde yapılan operasyonda tarihi olduğu tahmin edilen ruhsatsız dolma av tüfekleri ve tabanca ele geçirildi.

Jandarmadan Operasyon

Jandarma Sinop genelinde silah ve mühimmat kaçakçılığına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Gerze ilçesinde yapılan operasyonda tarihi olduğu tahmin edilen ruhsatsız dolma av tüfekleri, tabanca ve mühimmat ele geçirildi.

JANDARMA KÖPEĞİ CUDİ'DE GÖREV ALDI

Edinilen bilgiye göre bir süredir istihbarat çalışması yürüten Gerze İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince adli makamlardan alınan arama kararına istinaden ilçe merkezindeki bir ev ve eklentileri ile ilçeye bağlı bir köyde bağ evinde arama yapıldı. Jandarma silah, mühimmat, patlayıcı madde dedektör arama köpeği Cudi'nin de katıldığı aramada tarihi eser olduğu tahmin edilen ve seri numarası bulunmayan ruhsatsız 5 adet dolma av tüfeği, 1 adet ruhsatsız otomatik av tüfeği, 1 adet tabanca, 2 adet eski dolma tabanca ile 60 adet fişek ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan bir kişi ifadesinin alınması ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER