Karaman Görevinden İstifa Etti

İzzet Karaman İlçe Başkanlığı görevinden istifa etti.

Karaman Görevinden İstifa Etti

3,5 yıldır Ak Parti Gerze İlçe Başkanlığı görevini yürüten İzzet Karaman basın açıklaması yaparak “6. Olağan Kongrede aday olmayacağım ve görevini sonlandırmış bulunmaktayım” dedi.

Karaman’ın Basın Açıklaması;

Değerli Hemşerilerim,

Allah'ın selamı, sizin ve tüm Müminlerin üzerine olsun...

İl Başkanımız, Milletvekilimiz ve Genel Merkezimizle yapılan istişareler neticesinde; 2019 Mart Ayında yapılacak olan yerel seçimlerde aday olacağımdan, 3,5 senedir sürdürmekte olduğum Ak Parti Gerze İlçe Başkanlığı görevimi, 6. Olağan kongrede aday olmayarak sonlandırmış bulunmaktayım.

Bu zaman zarfı içerisinde benden maddi-manevi desteklerini esirgemeyen; başta, görev aldığım günden itibaren beraber yürüdüğümüz ve sonuna kadar da tüm hizmetlerimizde beraber olacağımız çok kıymetli dava arkadaşlarım İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz olmak üzere, Kadın Kolları Başkan ve Yönetimine, Gençlik Kolları Başkan ve Yönetimine, Belediye Meclis Üyelerine, muhtarlarımıza, mahalle ve köy başkanlarımıza ve bu davaya gönül veren tüm gönüldaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal ediniz.

Hem 2,5 yıllık çalışma süresinde, hem de bundan sonraki planlar doğrultusunda, kendisi ile çalışmaktan büyük onur duyduğum İl Genel Meclisi Üyemiz Sayın Ahmet Burma’ya ayrıca teşekkürü bir borç bilirim.

Ayrıca İlim Yayma Cemiyeti Başkan ve Yönetim Kuruluna, Gerze İmam Hatip Lisesi Derneği (GEİMDER) Başkan ve Yönetim Kuruluna, TUGVA Derneği Başkan ve Yönetim Kuruluna, ismini sayamadığım tüm sivil toplum örgütlerine basın yayın organlarına da teşekkür ederim.

Devletimizin bekası için ve halkımızın müreffeh bir yaşam sürmeleri adına görevini layıkıyla yapan tüm kamu personeline teşekkür ederim.

Bizim için asıl olan davamızdır. Bu uğurda bulunduğumuz her konum birer araçtır. Rahman gerçek dava erlerinin sayısını arttırsın.

Kamuoyuna önemle duyurulur.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2017, 13:26

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 7 yıl Önce

cenabi Allah herşeyin hayrilisini nasip etsin kalbi temiz olanlara..hakkinizda hayirli olsun güzel adam...

banner381
SIRADAKİ HABER