Katil Zanlısı Yakalandı

Sinop’ta boğazı kesilerek öldürülen 14 yaşındaki Yeliz Özdoğru’nun katil zanlısı 7 yıl sonra Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yakalandı. Zanlı çıkarıldığı mahkemece ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Katil Zanlısı Yakalandı

  2008 yılında Sinop’a bağlı Uzungürgen Köyü’nde 14 yaşındaki Yeliz Özdoğru’yu öldürmek suçundan 18 ay tutuklu kalan ve daha sonra ise Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 2009 yılında dosyadaki kanıt durumu nedeniyle yurt dışına çıkış yasağı konularak tahliye edilen Kurtuluş E. hakkında yeniden tutuklama kararı çıkarıldı.

  Canavarca hisle veya eziyet çektirmek suçundan aranan şahıs, 7 yıl sonra Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde kaldığı evde yapılan operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, geniş güvenlik önlemleri altında Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Burada bir süre kalan Kurtuluş E. daha sonra Çorlu Adliyesine sevk edildi. Kurtuluş E.’nin polislere daha önceden tahliye olduğunu belirterek, “Ben suçsuzum cezaevinde tutuklu kalmıştım” dediği belirtildi. Ağır Ceza Mahkemesine sevk edilen Kurtuluş E., ağırlaştırılmış müebbet cezası alarak cezaevine gönderildi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2015, 19:35

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER