Kötü Haber

Sinop-Boyabat yolu Dranas tünelinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada ilk bilgilere göre 2 kişi yaralandı.

Kötü Haber

Sinop-Boyabat yolu Dranas tünelinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada il bilgilere göre 2 kişi yaralandı. Kaza 09 Mart 2019 saat 09 30 sıralarında Dranas tüneli içinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre tünelde henüz plakaları ve sürücüleri açıklanmayan bir kamyonetle bir otomobil çarpıştı. Tünel bir anda adeta can pazarına dönüştü. Sinop-Boyabat yolu kaza nedeniyle trafiğe kapandı. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazada her iki aracın sürücüsü olmak üzere 2 kişinin yaralandığı belirtiliyor.

  Edinilen bilgiye; Sinop istikametinden Boyabat'a seyir halinde olan Fatih Coşar (33) yönetimindeki 34 KC 9268 plakalı otomobil, Dıranas Tüneli'ne girdiği sırada, tünel içinde bakım çalışması için park edilen Karaolları'na ait 55 KG 505 plakalı kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyse fırlayan kamyonet tünelde elinde fenerle araçlara uyarı işareti yapan bir işçiye çarptı. Kazada sürücü Fatih Coşar ile, Karayolları görevlisi Yasin Çelik (28) yaralandı. Tünel bir anda adeta can pazarına dönüştü. Sinop-Boyabat yolu kaza nedeniyle trafiğe kapandı. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Fotoğraf: Boyabat Gündemi





Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2016, 12:17

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
ziya denizoğlu
ziya denizoğlu - 8 yıl Önce

gerzeli hakim ümit kaptan 12 martta vefat etti Allah rahmer elesin ailesine başsağıüı diliyorum

banner381
SIRADAKİ HABER