KPSS Operasyonu Sinop'a da Sıçradı

19 ilde gerçekleştirilen KPSS operasyonu kapsamında; Dikmen ilçesinde memur olarak görev yaptığı ileri sürülen bir şüphelinin de gözaltına alındığı öğrenildi.

KPSS Operasyonu Sinop'a da Sıçradı

  Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda (KPSS) usulsüzlük yapıldığı iddialarına ilişkin Ankara merkezli operasyon kapsamında Dikmen ilçesinde görev yaptığı ileri sürülen ve Bafra'da gözaltına alınan şüpheli, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Ankara’ya gönderildi.
Ankara Cumhuriyet Savcılığı'nın 2010 yılındaki KPSS ile ilgili 'örgüt kurmak ve yönetmek, evrakta sahtecilik, nitelikli dolandırıcılık, görevi kötüye kullanma, gizli kalması gereken evrakları açıklama' gibi iddialara yönelik soruşturması kapsamında Samsun'da da 2 kişi gözaltına alındı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı Suçlar Bürosu'nun talimatı doğrultusunda Sinop-Dikmen'de memur olarak görev yaptığı ileri sürülen G.B. (40) ile Havza ilçesinde öğretmen olarak çalıştığı öğrenilen H.A. (42) gözaltına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan 2 kişi, Ankara'ya götürüldü.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2015, 17:45

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Orhan Konuk
Orhan Konuk - 9 yıl Önce

çok büyüksün yarabbi!

banner381
SIRADAKİ HABER