Müjde..! Akaryakıt Fiyatları “düştü”

Sonunda beklenen oldu, dünyada akaryakıt fiyatları artarken bizde düştü.

Müjde..! Akaryakıt Fiyatları “düştü”

  “Sabrın sonu selamettir” atasözünü bilmeyenimiz yoktur. Sabırla ilgili atasözlerimizi çoğaltmak mümkün” sabreden derviş muradına erermiş” de bunlardan biri.

10 yıllık iktidarı boyunca “ tünelin ucuna yaklaştık, ışık çok yakın” ekonomi sentezleri ile halkımıza sabır ve umut pompalayan AKP (Adalet ve Kalkınma Partisi), nihayet zoru başardı ve yüzümüzü güldürdü.

100m. dünya rekortmeni Usain Bolt’ un bile yetişmekte aciz kaldığı ışık hızıyla yaptığı zamlara bir son vererek ülkemizdeki akaryakıt fiyatlarını “ hissedilir derecede” düşürdü.

Evet yanlış okumadınız, hükümet akaryakıt fiyatlarını yeniden düşürerek içimizi ferahlattı.

Hazır olun yeni fiyatları açıklıyoruz. Bugünden geçerli olmak üzere ilçemiz Gerze’de akaryakıt fiyatları: 4.760, Motorin 4.370, LPG 2.840TL.dan satılmaya başladı.

Devlet yönetimindeki başarızlığın faturasını vatandaşa ödetmeyi alışkanlık haline getiren AKP iktidarını bu başarısından dolayı kutluyor, düşüşlerin diğer fiyatlara da yansımasını sabırsızlıkla bekliyoruz.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2012, 22:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gerzeli
Gerzeli - 12 yıl Önce

hiç bir şeyin düzelmediğini,her şeyin göstermelik olarak yapıldığını gösteren iyi bir haber.hayaldi gerçek oldu.

FARUK ŞAHİN
FARUK ŞAHİN - 12 yıl Önce

sayin editör size sorsam tarafsız bir gazatecimisin siz elbette dersiniz fakat su haberi yapış şekliniz anlatımınız bunun pekte öyle olmadığını gösteriyor.burada muhalefet partisinin gerze sözcüsü gibi basın açıklaması şeklinde haber yapmışsınız ya tarafsız bir haber yapın bu tip yorumları kendi köşenizde yazın yada haberin sonuna siyasi kimliğinizi yazın.faruk şahin akparti eyüp ilçe y.k.ü h.i.b bsk.yrd

İstabuldaki Gurbetçi
İstabuldaki Gurbetçi - 12 yıl Önce

sayın şahin, editörü taraflı olmakla suçlamışsınız.bende editörü a k p li olmakla suçluyorum.05 eylül 2012 tarihli köy yolları asflanıyor başlıklı haberi okuyun lütfen özel idare tarafından yapılan asfaltlama çalışmasını sanki akp sanki ilçe başkanı yapıyormuş gibi haber yapılmış buna neden yorum yapmadınız? ilçe başkanın orada işi ne demediniz, demezsiniz çünkü partiniz ön plana çıkarıldı.birde akp eyüp gibi yküy yrd gibi bişeyler yazmışsınız ne amaçla yazdığınızı anlayamadım.siz kimsiniz? son sözüm gerzenin ve gerzelinin oturduğu koltuğun şereflendirdiği insanlara değil, oturduğu koltuğu şereflendiren insanlara ihtiyacı var...

FARUK ŞAHİN
FARUK ŞAHİN - 12 yıl Önce

sayin ismini yazmaktan aciz hemserim benim kim oldugumu soruyorsun aleni ismim soy ismim her şey ortada kalkmışsın siz eger hala daha kim oldugumu öğrenmen için resimmi gerekiyor sen şayet oturdugun koltugu şereflendirdiğini iddia ediyorsan sorarım sana ismini yazmaktan korkan şahıs oturdugu koltuguda korkaklık bulaştırır medeni cesareti olmayanın kendisine faydası olmazki çevresine olsun benim ismimi görevimi yazmam zorunamı gitti.beni tanımadan nasıl bu şekilde yorum yapıyorsunuz bunun tek cevabı var hırsız herkesi hırsız zannedermiş şerefsizde herkesi şerefsiz zannedermiş.faruk şahin akparti eyüp ilçe ykü hib bsk yrd.

İstanbuldaki Gurbetçi
İstanbuldaki Gurbetçi - 12 yıl Önce

önce yorumu okumasını öğreneceksin yorumun sadece sonuna takılmayacaksın, şerefli şerefsiz kelimesi sizin şahsınıza söylenmiş bir söz değil.genel bir ifadedir.yorumun altına dr.prof gibi ünvanları kullanmanıza kimse bir şey söyleyemez ancak eyüp akp bilmem neyi yazarsanız size sorarlar kim takar sizin akp..nızı.ben bunu demek istedim.yazışma kuralları gereği yaslarla alınmış olan ünvanlar yorumun altına yazılır bunu da öğrenin.bende akp eyüphibbşkkıdemlibüyük yardımcısıyım yeterlimi.

FARUK ŞAHİN
FARUK ŞAHİN - 12 yıl Önce

anlatmak istediğiniz kim takar sizi ise siz kim oluyorsunuz diye sormayacaksınız banane diyeceksiniz sizin ünvanınızdan. eger o soruyu sorarsanız bu şekilde cevap alırsınız.genel diye ifade ettiğiniz sözler sahsım ve konumumdan sonra söylendiği için direk muhatabı ben oluyorum sizde kelimelerin nasıl nerede ne sekil anlam ifade ettiğini iyi bilin.yoruma gelince ben yanlızca benimle alakalı olan kısımı dikkate aldım zira üst tarafta yazdıklarınız dikkate alınacak şeyler değil yapılan hizmetlerden sadece sen ve seninle aynı düşünceye sahip insanlar rahatsız olur.insanların siyasi kimliklerini alenen yazması sizi bu kadar rahatsız etmesin.gerçi ediyor tabiii zira siz kendi isminizle bile yorum yapmaktan acizsiniz.buda sizde sıkıntı yapıyor herhalde.ilçe başkanın orda ne işi var derseniz bu dogaldır neticede hukumette olan akparti nin gerzedeki temsilcisidir.hatırlatırım chp li maltepe belediyesinin yaptırdıgı parkın açılışını sayın kılıçtaroğlu yaptı.birde eski chp ilçe bsknın adını koydu

FARUK ŞAHİN
FARUK ŞAHİN - 12 yıl Önce

devami: şimdi ben soruyorum belediye tarafından yapılan parka eski chp ilçe başkanını isminin verilmesimi etik yoksa ilçe baskanın hizmetleri partisinin kendisine vermiş olduğu görev dahilinde yapılan çalışmaları takip etmesimi etik yani bir çok şeyi bilmeden çok bilmişlik yapmanın önemi yok .yoksa klavye basında yazılan yorumlara cevap vereyim millete kapak yapayım derseniz kapak olur çıkarsınız.faruk şahin akparti eyüp ilçe ykü.hib bsk yrd

banner381
SIRADAKİ HABER