Okumakta Yarar Var

Gerze Gündem Haber sahibi Mustafa Yoğurtçu “Çed Raporu Donduruldu” başlıklı haberi okumadan veya kasıtlı olarak karşı haber yapılıyor dedi.

Gerze Gündem Haber internet sitesinde 07 Ağustos 2013 Çarşamba günü saat 11 28 de yayına giren “ÇED Raporu Donduruldu”  //www.gerzegundemhaber.com/son-dakika/ced-raporu-donduruldu-h2180.html başlıklı haberimiz okunmadan yada kulaktan duyma şeklinde yanlış aksettirildiğinden dolayı AK Parti Sinop Millet Vekili Mehmet Ersoy tarafından yanlış anlaşılmıştır. Yayınlanan haberler tamamen asılsız olup ne amaçla yayınlandığı belli değildir. Gerze Gündem Haber olarak yapmış olduğumuz haberde ÇED süreci durdurulmuştur değil dondurulmuştur diye yazılmasına rağmen nasıl bir gözle okunduğunu anlamış değiliz. Bazı haber sitelerinde hedef gösterilerek yanlış haber yaptığımızı ima edenler altta yayınladığımız haberi ve haber videosunu tekrar gözden geçirsinler. Gerze Gündem Haber olarak sloganımızda da belirttiğimiz gibi “Taraf Değil Haberciyiz.” diyoruz.

Yayınladığımız haber ve videosu:

Çed Raporu Donduruldu

Adalet ve Kalkınma Partisi Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, "Gerze AK Parti hükümetine özür borçlu" dedi.

  06 Ağustos 2013 Salı günü akşamı Adalet ve Kalkınma Partisi Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy Sinop Öğretmen evinde basına iftar yemeği verdi. Sinop ve ilçelerdeki yerel basının katıldığı iftar yemeği sonrası Sinop AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak kısa bir konuşma yaptıktan sonra AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, AK Parti hükümetinin Sinop ve ilçelerinde yapmış olduğu yatırımları Ramazan ayı boyunca incelemelerde bulunarak vatandaşın sorunlarını tek tek dinlediklerini kaydetti.   Sinop genelindeki yatırımları ayrıntılı olarak anlatan Ersoy, “AK Parti hükümeti olarak yaptığımız ve yapacağımız tüm yatırımların takipçisi olacağız. “dedi.

  İftar yemeği sonrası çay sohbetinde, Gerze-Yaykıl Çakıroğlu mevkiinde yapılması düşünülen termik santral konusundaki son durum hakkındaki soru üzerine Ersoy, “Gerze Halkı AK Parti hükümetine özür borçlu çünkü Ak Parti hükümeti Sinop’u gözden çıkarmış gibi sözler söylenmişti. Hükümetimiz yatırımlar konusunda oldukça hassas davranmakta. Yapılması düşünülen termik santral Çed sürecinde de aynı hassasiyeti göstermiştir. Şu an itibari ile Çed süreci dondurulmuştur.” dedi.

Haberin Videosu:

 

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2013, 20:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
falancı
falancı - 11 yıl Önce

yüzde 50 nin vekili: al sen termiği boyabata yaptır. santralci şirketten menfaat görmüş gibi savunuyorsun termikçileri maaşallah. her zaman derim. yaşar topçu hariç boyabatli vekil istemiyoruz!!!!!

GERZELİ DEĞİL
GERZELİ DEĞİL - 11 yıl Önce

sayın vekilimiz...yerel seçim yaklaştığı için mi yumuşatmalı bir uslup kullanıyor...sayın vekilin genel seçimlerden önceki esnaf turlarında da kendisinin termik santrale karşı olduğunu belirttiğini duymuştuk bu yüzden boyabat ta da yapılmasını isteyeceğini sanmıyorum...ama süreçle ilgili ne gerze de ne de mecliste son açıklamasına kadar bir açıklamasını veya çalışmasını göremediğimizi hatırlatırım...
saygılarımla

uğur
uğur - 11 yıl Önce

aynen dediğiniz gibi sayın vekil ithal kömürle çalışacak termik santrali çok istiyorsa boyabat'a yaptırsın.boyabat'a ve halkına efes pilsenle sonsuza dek mutluluklar dileriz bizde.

banner381
SIRADAKİ HABER