Ortam Gerildi!

Sinop’ta şehir merkezine 8 Km uzaklıktaki bir toplantı salonunda düzenlenen Nükleer Santral ile ilgili ÇED raporu tanıtımında ortam gerildi.

Toplantı salonuna 3 km uzaklıkta barikat kuran polisin sadece AKP’lilerin toplantı salonuna geçiş izni verdiklerini ileri süren CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, toplantıya alınmayan CHP’li üyeler ve nükleer karşıtlarıyla birlikte Sinop Valilik makamına kadar yürüyüş gerçekleştirdi.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, İstanbul CHP Milletvekili Erdi Şeker, ve çevre dostu Sinoplular ile birlikte şehrin girişinden başlayan yaklaşık 3 km bir yolu yürüyerek Sinop valilik makamına doğru yürüyüşe geçtiler. Sinop Valisi Hasan İpek ile görüşeceğini belirten Barış Karadeniz “OHAL bitmeden Sinop Nükleer Santrali’nin işini bitirelim telaşındalar. Fakat buna müsaade etmeyeceğiz Sinop AKP hükümetinin zehir deposu olmayacak” dedi.

2 KİŞİ GÖZLATINA ALINDI

Sinop’a 8 km uzaklıktaki Ahmet Muhip Dıranas Turizm uygulama oteli Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya katılan nükleer santral karşıtı 2 kişinin toplantı esnasında tartışmaya girdikleri ve bu yüzden polis tarafından gözaltına alındıkları bildirilirken Yapılan yürüyüşün ardından güvenliğin artırıldığı valilik önünde polis ve çevre dostları arasında tartışma yaşandı.

Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Mustafa Acun’un sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı video:

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2018, 13:23

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
hakkı
hakkı - 6 yıl Önce

polis saldırdı tabi tabi...gördüğümüze mi inanalım...söylediğine mi...hadi oradan

MUTLU
MUTLU - 6 yıl Önce

poli̇s bi̇ber gazi ve jop i̇le si̇nop halkina saldiriyyor deyi̇p yalan ve i̇fti̇raya dayanan bi̇r haber yapmaya utanmiyorsunuz bu haberi̇ yapan yalanci görüntüler acik ve net gösteri̇yor..

gerzeli agop
gerzeli agop - 6 yıl Önce

akp nin yükselişini engelleyemeyecekasiniz

banner381
SIRADAKİ HABER