Şans Kara’ya Güldü

CHP İlçe Başkanlığı için yapılan kura çekimi sonucu İlknur Kara yeniden başkanlığa seçildi.

Şans Kara’ya Güldü

CHP İlçe Başkanlığı için bugün yapılan ve aday listelerinin eşit oya almaları ile sonuçlanan seçimin sonucu kura çekimi belirledi.

Seçim Kanununun kongrelerle ilgili amir hükümleri gereğince akşam saat:19.30’da İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı makamında yapılan kura çekiminde şans faktöre mevcut başkan İlknur Kara’dan yana işledi.

Yapılan kura çekimi beyaz liste ile seçimlere katılan İlknur Kara Gerze CHP İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçildi.

Kura çekimi sonucu seçimi kaybeden aday Şengül Çalışkan Şahin, Başkan İlknur Kara’yı kutlayarak başarılar diledi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2015, 19:54

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
parmaksız
parmaksız - 8 yıl Önce

eski milletvekili yeni milletvekili eski belediye başkanları ve yeni belediye başkanı ve de ilçenin en büyük mahallesinin muhtarı. karşılarında ilknur hanım ve ekibi. farklı şekilde gerideyken işin sonunda seçimi kazanıyorlar. cehennemden çıkan çılgın türk gibiler. inanılmazlar. sayın iknur hanım artık size büyük saygı duyuyorum. başarılarınızın devamını diliyorum.

gerzeli..hsn
gerzeli..hsn - 8 yıl Önce

kura yerine yeniden seçime gidilebilirdi..bence daha doğru olurdu ve ilçe başkanlığındaki değişiklik daha iyi ğelirdiiii

bürokrat
bürokrat - 8 yıl Önce

ilknur hanımı tebrik ederim. gerçekten bütün bürokratlara rağmen seçimi kazandı.özellikle belediye başkanının taraf olması osman bey'e hiç yakışmadı.osman bey tarafsız olması gerekiyordu.ilknur hanım olmasın diye harcadıkları çabayı seçimlerde harcasalardı. sinoptan 2 milletvekili çıkarabilirdik.

bülbül
bülbül - 8 yıl Önce

tek başına iş başına ilknur hanım

HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

i̇lknur hanimi gerçektende tebri̇k edi̇yorum..karşisindaki̇leri̇n güçünü gayet i̇yi̇ bi̇reek sadce i̇yi̇ ni̇yetle hareket edecekleri̇ne i̇nandiği delegelere güvenerek yola çikan ve bu yolda başariyi tekarar yakalayan i̇lknur hanimi yürekten kutlamamak elde deği̇l..si̇zi̇ her şeyden önce bi̇r bayan olarak tebri̇k edi̇yorum..medeni̇ cesareti̇ni̇zden dolayi tebri̇k edi̇yorum..başarilarinz dai̇m olsun di̇yor,saygilar sunuyorum..!!!!!!!!!!!

banner381
SIRADAKİ HABER