Sinop’ta Fuhuş Operasyonu

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenin operasyonda fuhşa teşvik ve yer temininden 5 kişi gözaltına alındı.

Sinop’ta Fuhuş Operasyonu

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından Sinop il merkezli olmak üzere, Gerze ve Türkeli ilçelerinde fuhşa teşvik ve yer temini suçundan eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda 2’si kadın, 3’ü erkek olmak üzere 5 kişi gözaltına alınırken gözaltına alınan 1 kişinin ise Gerze’nin bir köyünde ikamet ettiği edinilen bilgiler arasında.

 Şüpheliler sorgularının ardından Sinop Adliyesi'ne sevk edildi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2019, 18:53

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Teşekkürler
Teşekkürler - 5 yıl Önce

haberlere bakıldığında sanki gerze merkezde fuhuş operasyonu düzenlenmiş. sizin haberinizde köyde ikamett ettiğini yazmanız ilçeyi zan altından kurtarmış teşekkürler

BİZ DE YEDİK.
BİZ DE YEDİK. - 5 yıl Önce

bu ülkede zi̇na suç deği̇l yasa i̇le.
o yakalanlar fuhuş yaptiklari i̇çi̇n deği̇l açikça devletten vergi̇ kaçirdiklari i̇çi̇n tutuklandi derseni̇z daha hakkani̇yetli̇ olursunuz.
zi̇ra zi̇na yapmak suç deği̇l di̇yen devleti̇n poli̇si̇ mi̇lleti̇n ci̇nsel hayatini mi rontgenli̇yor .
o tutuklananlar bi̇z fuhuş deği̇l zi̇na yapiyoruz der i̇se yasa ya göre zi̇na yapmak suç deği̇l.
o zaman o poli̇sler anayasal suç i̇şlemi̇ş oluyorlar.
bu ülkede parasini yani̇ vergi̇si̇ni̇ veridi̇ği̇ sürece bu halki legal olarak soyabi̇li̇r ve hi̇çbi̇r resmi̇ kuruluş buna ses çikarmaz. ne zaman ki̇ devletten vergi̇ kaçirmaya başlamiş i̇se o zaman müdahale ederler.
devleti̇n vergi̇si̇ni̇ veren genelevlere ruhsat verdi̇ği̇ bi̇r ülkede zi̇na suç deği̇ldi̇r di̇yen bi̇r anayasa da bi̇ri̇leri̇ne sen fuhuş yapiyorsun demesi̇ni̇n tek mantiği devlete yaptiği fuhuşun zi̇na nin vergi̇si̇ni̇ vermemesi̇di̇r.

Ramazan Kurtoğlu
Ramazan Kurtoğlu - 5 yıl Önce

zi̇na gerçekten de çok çi̇rki̇n bi̇r i̇şti̇r, umulurki̇ uzak durasiniz.

zi̇na yi suç olmaktan çikaran bi̇r zi̇hni̇yeti̇n ahlak poli̇sli̇ği̇ hala nasil olur anlayamadim .

Ramazan Kurtoğlu
Ramazan Kurtoğlu - 5 yıl Önce

zi̇nayi kanunen suç olmaktan çikarirsaniz, suç deği̇l di̇ye ahlaki̇ yönden ve i̇nanç yönünden engelleyemedi̇ği̇ni̇z ahlaksizlari , yasa i̇le de serbest birakirsaniz eli̇ni̇ze ahlaken çökmüş bi̇r toplum oluşur.
aklimin almadiği suç olmayan zi̇na i̇le i̇lgi̇li̇ poli̇si̇n nasil operasyon yapabi̇ldi̇ği̇.

banner381
SIRADAKİ HABER