Sinop’ta Operasyonlar Hız Kazandı

Sinop Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan operasyonda ilk tutuklama gerçekleşti.

Sinop’ta Operasyonlar Hız Kazandı

Kamuoyunda paralel yapı olarak bilinen ve çökertilmesi için ülke çapında aylardır gözaltı ve tutuklamaların sürdürüldüğü operasyonun Sinop ayağı önceki gün başladı.

Operasyonun başlaması ile de, soruşturma ile ilgili olarak yapılan gözaltılar ve tutuklamalar gündeme bomba gibi düştü. Siyaset, iş ve kamu yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 60’ a yakın tanınan birçok ismin de aralarında bulunduğu şahıslarla ilgili gözaltı ve tutuklamaların sürdüğü belirtiliyor.

Aralarında Sinop Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, Sinop Defterdarı M. Emin Narta'nın da gözaltına alınarak söz konusu örgütle ilgili ifadelerinin alınmasının ardından, son olarak önceki gün gözaltına alınan ve Sinop’ta Mahmut Kuyumcu olarak tanınan kuyumcu Mahmut Yıldız’da bugün sabaha karşı gözaltına alınmasının ardından tutuklanarak Sinop E tipi cezaevine konuldu.

Edinilen bilgiye göre Sinop Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan operasyonların İl merkezi dışında ilçelere de yayılacağı, gözaltı ve tutuklamaların sürebileceği belirtiliyor.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2016, 16:03

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
özge altun
özge altun - 8 yıl Önce

gerrzede de olacak diye korkuyorum. lütfen artık bitsin ......hainler hapse girsinnnnnnnnnnnnn

banner381
SIRADAKİ HABER