Tehlike Kapıda

Samsun Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, tarım faaliyeti gösteren vatandaşları zirai don ve kuvvetli buzlanmaya karşı uyardı.

Tehlike Kapıda

  Samsun meteoroloji 10. Bölge müdürlüğünün bölge tahmin ve uyarı merkezi, tarım faaliyetleriyle uğraşan vatandaşları bu geceden itibaren etkili olacak zirai don ve kuvvetli buzlanmaya karşı uyardı.

Bu akşam saat 18 00 dan 10 Ocak 2015 tarihine kadar devam edeceğini belirttiği çok soğuk havaya karşı yaptığı uyarı şu şekilde:

  Yapılan değerlendirmeler göre bu gece ve yarın sabah saatlerinde bölgemizin kıyı kesimlerinde orta kuvvette, Perşembe ve Cuma günü ise bölgemizin tamamında kuvvetli, zirai don olayı beklendiğinden; tarımsal faaliyetle uğraşan vatandaşlarımızın zirai don olayına karşı tedbirli olmaları gerekmektedir.

Özellikle yarından itibaren hafta sonuna kadar bölgemizde hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalması ve kuvvetli buzlanma ile don olayı beklendiğinden ilgililerin ve vatandaşlarımızın, buzlanma ve don olayına karşı tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2015, 19:42

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER