Trafiğe Kapatıldı

Dikmen İlçemizde aşırı yağışlar hayatı olumsuz etkiledi.

Trafiğe Kapatıldı

İlimiz hafta sonu yılın en yoğun yağışını aldı. Şiddetli yağış nedeniyle ilçelerde köylerimizde hasarlar meydana geldi; su taşkınları yaşandı, heyelanlar meydana geldi, bazı yollar ve tarım arazileri zarar gördü.

En çok yağışı Dikmen İlçemiz almış olup Güzelçay’ın seviyesindeki yükselme nedeniyle Güzelçay-Dikmen yolu trafiğe kapatıldı. Kanlıçay Mevkii’nde dere kenarında yaşayanlar önlem amacıyla tahliye edildi.

Hasarın yaşandığı yerlerden olan Dikmen İlçesinde; İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Vali Yardımcısı Mehmet YÜZER, Dikmen Kaymakamı Soner ÖZER, Dikmen Belediye Başkanı Saim İSTANBULLU, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ümit ÜNAL, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Oğuzhan KURT, DSİ 74.Şube Müdürü Murat Lütfü GÜLDOĞAN, Karayolları 78.Şube Şefi Özgür GÜNDOĞAN, Dikmen İl Genel Meclisi üyesi Kerim Ali ŞAHİN, AK Parti Dikmen İlçe Başkanı Hüseyin TÜRKMEN, İl Özel İdaresi Yol-Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürü Hüseyin CAN ile birlikte köy yolları ve köprülerde incelemelerde bulundular.

Yapılan incelemeler sonrasında Kaymakamlıkta toplantı yapıldı. Yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu ve el birliği ile işe başlandı. İl Özel İdaresi; sel bölgesine 5 kamyon, 1 greyder, 2 treyler ve 1 beko loderini gönderdi ve yoğun bir şekilde yürütülen çalışmalara katıldı.
















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2016, 08:55

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER