Ve Kördüğüm Çözüldü

Gerze Ak Parti Belediye Başkan adayı nihayet belli oldu.

Ve Kördüğüm Çözüldü

  30 Mart 2014 yerel seçimlerde Ak Partinin belediye başkan adayı kesinleşti. Ak Parti bu seçimlerde yarışa Hüseyin Güleryüz ile girecek. Böylelikle, hem Ak Partili seçmenlerin, hem de rakiplerinin merakla beklediği aday kim olacak sorusunun cevabı nihayet belli oldu. Bir önceki seçimde % 24.9 oyla CHP'nin gerisinde kalan Ak Parti, bu defa Hüseyin Güleryüz'le oylarını arttırarak kazanmayı amaçlıyor. 1961 yılında Dikmen'de doğan Hüseyin Güleryüz, 1999 - 2009 yılları arasında Doğru Yol Partisi'nden iki dönem Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra, 2009 seçimlerinde yine aynı partiden Gerze Belediye Başkanı adayı olmuş ama istediği sonucu elde edememişti. İktidar desteğini arkasına alan Güleryüz bu seçimlerde Gerze Belediye Başkanlığı seçimlerinde iddialı.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2014, 00:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Genç Hukukçu
Genç Hukukçu - 10 yıl Önce

hayırlı uğurlu olsun sayın başkanım.artık gerzenin iktidarla buluşma zamanı geldi. allah yar ve yardımcın olsun utandırmasın inşallah.

vatandaş
vatandaş - 10 yıl Önce

sayın osman belovacıklı. belediye başkanlığınızın ikinci dönemi hayırlı uğurlu olsun.

fatih
fatih - 10 yıl Önce

saygi duymak lazim fakat bu iside gerzeli biri yapmali.kendini gerzeye adayan biri olmali ki buda zaten var.

Tırt
Tırt - 10 yıl Önce

osman başkan yine başkan

fener
fener - 10 yıl Önce

huseyın başkan sımdıden beledıye başkanlıgınız tebrık edıyorum gerze halkını bolmeden kucaklayacagınızı ve herkeze esıt sekılde yaklasacagına ınanıyorum basarılarınız daım olsun.

esnaf
esnaf - 10 yıl Önce

sayın hüseyin beye ve osman beye onurlu mücadelelerinde centilmence hoş görülü seçmenin de kendilerine saygı çerçevesinde yorum yapmalarını özellikle rica ediyor diğer patili adaylarada üstün başarılar diliyorum

dikmenli
dikmenli - 10 yıl Önce

gerze akparti bu sefer hüseyin güleryüzle kesin kazanacak. çünkü gerzenin yatırıma ihtiyacı var.iktidar partisiyle gerzenin yatırım ihtiyacı karşılanır ve gerze bu son şansı iyi değerlendirmesi gerekir. şimdiden gerzelilere hayırlı olsun.

gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

osman baskan gerzeli ama yillaridir gerzeden uzaktaydi ve bildigim kadari ile sevmezdi gerzeyi ama şans işte baskan oldu . kaldiki güleryüzde gerzeli sayilir gerzede yasayan gerzede millete ekmek kapisi olmus bi kisi gerzede yasayan ve gerzeli olup kimler kac kisiye ekmek kapiisi olmus bi söyler misiniz böyle sacma yorumlara sadece gülerler:)))


banner381
SIRADAKİ HABER