Yanarak Can Verdi

Sarıyer Köyü altındaki trafik kazasında bir vatandaş yanarak can verdi.

Yanarak Can Verdi

Boyabat-Sinop yolunun ilçemiz Sarıyer köyü sınırları geçiş güzergahında seyreden iki özel aracın henüz bilinmeyen bir nedenle saat:18.00 civarında çarpışmaları sonucu meydana gelen trafik kazasında her iki araçta 3 kişi ağır yaralandı, özel araçta bulunan bir bayan yanarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, nedeni henüz tespit edilemeyen kazaya, aynı güzergahta seyreden vatandaşların yardıma koşması bir faciadan dönülmesine sebep oldu. Kazadan özel aracında tek başına seyreden Mustafa Dağlı (25) ve diğer araçta aynı aileden Yakup Özcan(42) ile Yasin Özcan (16) ağır yaralı olarak vatandaşların yardımı ile çıkarıldı. Kaza sonrası çıkan yangın sonucu araç içinde bulunan ve kimliği henüz tespit edilemeyen bir bayan tüm çabalara rağmen sıkıştığı yerden çıkarılamadı ve yanarak olay yerinde can verdi.

Kazadan sonra olay yerine gelen Gerze Belediyesi İtfaiyesi yangına müdahale ederek yangını söndürürken, kazadan ağır yaralı olarak kurtulanlar ise 112 acil servis ambulansları ile Sinop Atatürk Devlet Hastanesine sevk edildiler.

 




















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2015, 20:21

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER