Yatağan Termik Santrali'nde patlama

Muğla'nın Yatağan ilçesinde bulunan termik santralde meydana gelen patlamada, 1 işçi yaralandı.

Yatağan Termik Santrali'nde patlama

 Santraldeki enerji nakil işlemi sırasında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Elbiseleri alev alan bölgede görevli Oray Okçu (40), yapılan ilk müdahalenin ardından Yatağan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Patlama nedeniyle santralin 3. ünitesinin devre dışı kaldığı bildirildi.

 Yeniköy Elektrik Üretim A.Ş. (YEAŞ) Genel Müdürü Nuri Şerifoğlu, yaptığı açıklamada, patlamanın enerji besleme noktasında meydana geldiğini belirterek ''Santralin devre dışı kalan 3. ünitesini devreye almak için çalışmalar sürüyor'' dedi.

Kaynak: Mynet.


Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet
mehmet - 13 yıl Önce

Bu korkuyla yaşamak istiyor musunuz?

............HÜSEYİN BODUR.............
............HÜSEYİN BODUR............. - 13 yıl Önce

PARADAN BAŞKA BİR ŞEY TANIMAYAN VE gerze DE OLMAYAN VEYA OLUPDA PARAYLA SATILANLARIN UMURUNDAMI SANKİ BU HABER...YETERKİ PARA GELSİN PARAAAAAAA....YARIN NESİLLERİNE NE DİYECEĞİNİ BİLEN İNSAN BUNU ZATEN DESTEKLEMEZ VE YAPMAZDA...PARA ÇOKKKKKKKK TATLI ÇOKKKKKKKKKKKKKK BOŞ VERİN ANAYI, BABAYI, EVLADI HANIMI PARA VARYA PARARARAAAA İŞTE HEPSİ OOOOOOOO...KİM ANLAR ALLAHIN BİZLERE BAHŞETTİĞİ DENİZDENİ, ORMANDAN, SEBZDEEN, BALIKTAN YEŞİLLİKDEN PARA HER AYIBI KAPATIR GİDERLER ALDIKLARI PARALARLA BAŞKA YERKLEREDE YAŞAMLARINI DEVAM ETTİRLER OLDU BİTİİ İŞTE....BU BİR TEZGAHDIR BU TEZGAHIN FARKINDA OLALIM VE HALK İSETMİYORSA ASLA VE ASLA YAPAMAYACAKLARDIR, YAPAMAIYACAKLARDA, YAPAMAZLARDA YETERKİ HALKIN İRADE VE AZMİ HEP CANLI VE ZİNDE OLSUN.......!!!!!

banner381
SIRADAKİ HABER