Yavuz Selim Köşger'i Karşıladılar

Valiler kararnamesi ile Sinop Valiliği görevine atanan Yavuz Selim Köşger'i Kabalı kavşağı mevkiinde bulunan akaryakıt istasyonunda karşıladılar.

Yavuz Selim Köşger'i Karşıladılar

  Sinop Valisi Köşger Kabalı mevkiinde bulunan akaryakıt istasyonunda, Sinop Vali Yardımcısı Hıdır Kahveci, Sinop İl Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Coşkun, Sinop Belediye Başkan V. Hüseyin Minoğlu, Sinop İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin, Gerze Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, Valilik Özel Kalem Müdürü Nermin Levent'in yanı sıra bölgeye özgü yerel kıyafetleri içersinde akaryakıt istasyonu sahibesi tarafından karşılandı.

 Burada kendisini karşılayan devlet protokolü ile tek tek tokalaşan Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger ve beraberindekiler Valilik önündeki karşılama törenine katılmak üzere Sinop'a  hareket ettiler.

Gerze Gündem Haber olarak Valimiz Yavuz Selim Köşger’e ilimize "Hoş geldiniz" diyor, görevinde başarılar diliyoruz.



















































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2013, 10:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR...................................
HÜSEYİN BODUR................................... - 11 yıl Önce

sayın valim gerek şahsınızına ve gerek sinop halkına hayırlı olsun...allah utandırmasın....gök kubbede hoş bir seda bırakabilme yeteneği,,azmi sevgi ve saygıyı gösterebilenlerden eylesin sizi yüce mevlam...llah yar ve yardımcınız olsun...saygılarımla....

banner381
SIRADAKİ HABER