Yaykıl Köyü İsyanda

Yaykıl Köyü’nden geçen su şebekesi için açılan su kanalları köylüyü bezdirdi.

Yaykıl Köyü İsyanda

Erfelek’ten Gerze’ye gelen içme suyu şebekesi için Yaykıl Köyü Kumandan, Ali Yazıcı, Congoroğlu, Doraman ve Demirci oğlu mahallerinde açılan su kanalları nedeniyle yaklaşık bir aydır mahalleler arasında ulaşım sağlanamıyor.

Köy sakinleri ve Yaykıl Köyü Muhtarı Ahmet Tiryaki gazetemiz aracılıyla yetkililere seslendi. Tiryaki, “Köyümüzden geçen su şebekesi nedeniyle açılan kanallar ve çukurlar bazı yerlerde kapatılmaması veya kapatılıp ta yolun eski haline getirilmemesi nedeniyle mahalleler arası ulaşım sağlanmakta zorluk çekildiğini yetkililere bildirmeme rağmen her hangi çalışma yapılmadı. Mevsim itibarıyla yağan yağmurlar neticesinde bazı yerlerde ulaşım tamamen dururken bazı yerlerde de riskli ulaşım sağlanıyor. Her hangi bir kazaya sebebiyet olmadan bir an önce yollarımızın tekrar eskisi gibi ulaşıma açılması için yetkililere sesleniyorum.” dedi.

































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2017, 12:26

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
yaykıl
yaykıl - 7 yıl Önce

muhtar her alanda olduğu gibi burada da pasif.çok birşey beklememek lazım zaten yol su yok köyde. dağ başı dediğimiz yerler bile yaykıldan daha fazla hizmet görüyor üstelik yaykıl köyü muhtarlığının geliri olmasına rağmen?

YAYKIL
YAYKIL - 6 yıl Önce

yaykil koyu cotaglu mahallesi kopru alti kis geliyoya olimpik yuzme havuzu gibi olur koye giris yolu bile yok ya ambulans itfayiye cagir koyun etrafinda dort donuyo gecicek yer bulamiyo polis amcalarimiz tersten gittiimiz icin ceza yagdiriyo arkadan

banner381
SIRADAKİ HABER