Zenginler Sitesinde Yangın

İlçemiz Çarşı Mahallesi Zenginler Sitesi Gül Sokak Huzur Apartmanının 4. Katında saat 11 30’da yangın meydana geldi.

Zenginler Sitesinde Yangın

  Edinilen bilgiye göre saat 11 30 sıralarında Kadir Dağlı'ya ait dairede eşi Rahime Dağlı mutfakta set üstü ocağı yakarken tüpün alevlenmesi sonucu küçük çocuğunu alarak evden uzaklaştı. Dumanı gören komşularının Gerze itfaiyesine haber vermesi sonucu olay yerine gelen itfaiye personeli uzun süre elektrik kablolarından ve oksijen tüplerinin olmayışından olaya müdahale edemedi. Gerze emniyet personeli olay yerinde güvenlik önlemleri aldı. Daha sonra olay yerine gelen Yedaş yetkililerinin elektriği kesmesi ile oksijen tüplerinin temin edilmesi sonucu müdahale çalışmaları başladı. Kısa sürede evin her tarafını saran yangına sonradan gelen itfaiye araçları ve personeli müdahale etti. Saat 11 30’da çıkan yangın saat 13 55’de kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayda can kaybı yaşanmazken evde bulunan eşyaların tamamı yandı.
   Çevre sakinleri itfaiyenin gerek ekipman gerekse eğitim bakımından yetersiz olduğundan yangının kısa sürede söndürülemediğini savundular.














































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2013, 18:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
hemşeriniz
hemşeriniz - 11 yıl Önce

ben çocuken aynı bemece yaş 42 aynı bence lotoyu bulursam ilk işim gerzeye sıfır itfaye aracı almasam namertim istanbuldan gerzeli

Nihal
Nihal - 11 yıl Önce

yazıklar olsun ya insan hayatı ucuz mu bu kadar? nasıl gerekli ekipmanlar hazır bulunmaz itfaiyede? ille birilerinin ölmesi mi lazım önlem alınması için?
allah yardımcıları olsun

halk
halk - 11 yıl Önce

ilk önce aileye geçmiş olsun dileklerimi sunarı. insan hayatı bukadar ucuz mu bu olay allah korusun hepimizin başına gelebilir ama ben gördüm ki canımız allaha emanet itfaiye denen bir şey benim gözümde yok neden diye sorarsanız ben orda bir vatandaş olarak iftayiyenin caresizliklerini gördüm itfaiye demiye bin şait olmak lazım bir ilçenin itfaiyesinde ilçeyi birek itfaiye olarak yangın dan korunmak için özel elbise maske olmazmı ama bizim güzel ilçemizde ki itfaiyemizde bunlar yok

banner381
SIRADAKİ HABER