15 Bin TL Bağışta Bulundu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın kardeşi Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım Gerze Belediyespor’a 15 bin TL bağışta bulundu.

15 Bin TL Bağışta Bulundu
 11 Mart 2016 Cuma saat 20 00 da Gerze Belediye otelinde Rexon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yüksek tarafından Gerze Belediyespor’a destek amaçlı verilen geceye Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İlahiyatçı Sosyolog Yazar Erol Erdoğan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın kardeşi Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, Gerze Belediyespor futbolcuları ve davetliler katıldı.

Gerze Belediyespor Kulübü Başkanı Uğur Sağır açılış konuşmasında başta Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’ya ve tüm katılımcılara teşekkür ederken sponsor firma Rexon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yüksek’e destekleri ve sponsorlukları için özel olarak teşekkür etti. Başarı ve üst ligi hedef olarak belirttiklerini ve bu uğurda mücadele ederken tüm Gerze halkını yanlarında görmek istediğini belirtti. Sağır’ın konuşmasının ardından Gerze Belediye başkanı Osman Belovacıklı, “Gerze’ye yapılan yollar sayesinde turizm kenti olmamıza katkısı olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ı seviyoruz. Spor güzel bir şey çünkü gençlerimizi uyuşturucu gibi benzer alışkanlıklardan uzaklaşmasını sağlıyor. Biz Gerze Belediyesi olarak spora çok önem veriyoruz” dedi.  Son olarak Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın kardeşi Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, “Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı İstanbul’dan tanırız, ailece kendilerini bizde çok severiz ve dostumuzdur. Rexon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yüksek’in kulübe desteklerinin devam etmesini temenni eder bizleri böyle bir gecede buluşturduğuna teşekkür ederim.” dedikten sonra Gerze Belediyespor Kulübüne 15 bin TL bağışta bulundu.

Konuşmaların ardından Rexon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yüksek, “Bende geçmişte spor aktivelerinde bulundum ve spora önemi bu yüzden arz ediyorum, ciddiye alıyorum. Bu anlamda Gerze Belediyesini ve Gerze Belediye Spor Kulübünü başarılı buluyorum. Bu ilçenin bir evladı olmaktan gurur duyuyorum ve kulübe destek veriyorum. Sayın Belediye Başkanı Osman Belovacıklı bundan 7 – 8  ay önce dostluk kardeşlik adına Gerze Belediyespor Kulübüne yardımcı ol sende bu memleketin evladısın dedi. Osman Başkanı bir abim olarak çok severim ve benimde meslek büyüğümdür. Bende kendilerini kırmadım çünkü oda gençliğe çok önem veriyor. Bu anlamda bana sizlere bir destek yapma fırsatı verdi ve bundan çok mutluyum. Katılımcılara çok teşekkür ederim” diyerek davetlilere isimleri yazılı formaları dağıtıldı.

Fotoğraflar İçin Tıklayın

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2016, 22:41

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
UĞUR SAĞIR
UĞUR SAĞIR - 8 yıl Önce

gerze belediye spor ailemizin rexon i̇nsaat firması sahibi hüseyin yüksek beyefendi sponsorluğunda düzenlediği yemeğimize teşrif eden çok değerli ulaştirma ve deni̇zci̇lik bakani bi̇nali̇ yildirim'in kardeşi sayin i̇lhami̇ yildirim beyefendi̇, samsun cani̇k beledi̇ye başkani sayin osman genç beyefendi̇, sayin erol erdoğan beyefendi ve vahdet erdoğan beyefendi̇leri̇n katılımları ile bizleri onurlandırmışlardır. geleceğimizin teminatı olan genç kardeşlerimize verdikleri destekten ötürü her birine gerze belediye spor ailesi olarak teşekkür ederiz...
gerze belediye spor kulübümüzün ana amacı olan ve amatör sporun da ana amaçlarından olan gençlerimize spor yapabilme imkanı sağlama yolunda mücadelemiz ve çalışmalarımız devam etmektedir...bu çalışma ve mücadelede bizlere destek olanlara tekrar tekra teşekkürler ederiz. konuyu ve amaçları başka kulvarlara taşımaya çalışanlara da sitemlerimizi iletiriz. bu taşın altına elimizi hep birlikte koymamız geleceğimize bırakılacak en büyük mirastır

banner381
SIRADAKİ HABER