3 Türkiye Derecesi Gerze’nin

Gerze HEM Judo takımı 3 Türkiye Derecesi elde etti

3 Türkiye Derecesi Gerze’nin

  Türkiye Judo Federasyonu 2014 yılı faaliyet programında yer alan Gençler Türkiye Judo Şampiyonası 24-26 Ocak 2014 tarihinde Samsun da 51 ilden 356 erkek, 217 bayan toplam 573 judocu ile gerçekleşmiş olup Sinop ilimizi temsilen 7 sporcumuz müsabakalara iştirak etti.

Gençler Türkiye Judo Şampiyonasında Gerze H.E.M Spor Kulübü judo takımı sporcularından Kader Aydın 48 kg da Duygu Topal 63 kg da ve Elif Nur Demir 78 kg da ilk yediye girerek yapılacak Milli Takım Seçme müsabakalarına girmeye hak kazandılar.

Ayrıca; Samsun'da yapılan Gençler Türkiye Şampiyonası'nın üçüncü ve son gününde Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nun önemli bir ziyaretçisi vardı. Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç final maçlarının öncesinde salona ziyarette bulundu ve müsabakaları izledi. Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç’ı sporcularımız Kader Aydın ve Duygu Topal çiçek takdim ederek, hoş geldiniz diyerek karşıladılar ve kısa bir sohbet ettiler.

Gerze Gündem Haber Ailesi olarak sporcularımızı tebrik eder, yapılacak Milli takım seçme müsabakalarında başarılar dileriz.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2014, 09:09
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER