5 Kürekçimiz Dereceye Girdi

Sakarya Sapanca’da okullar arası yapılan kürek şampiyonasında 5 Gerzeli kürekçimiz dereceye girdi.

5 Kürekçimiz Dereceye Girdi

18 – 19 Mayıs tarihleri arasında Sakarya Sapanca’da okullar arası yapılan Türkiye kürek şampiyonasında 5 kürekçimiz dereceye girdi.

Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi öğrencilerinden dereceye giren Ülkü Özdemir Türkiye İkincisi, Esin Uslu ve Pelin İmamoğlu Türkiye üçüncüsü, Salih Topal Türkiye dördüncüsü olurken Sinop Sarı Saltuk Anadolu Lisesi Öğrencisi Yağız Sarıhan Türkiye ikincisi oldu.

Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Ataman sporcuları tebrik ederken sözlerine şöyle devam etti. Ataman, “öğrencilerimizin başarılarından dolayı okul olarak gurur duyduk. Okulumuzun adının Türkiye finallerinde geçmesi bizler için onur verici. Türkiye Şampiyonasına katılarak dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder Antrenör Yücel Altun’a da başarılarının devamını dilerim.” dedi.

Antrenör Yücel Altun ise “Uzun süredir denizde antrenman yapamıyor olsak ta güç ve kondisyon antrenmanlarıyla yarışa hazırlık yaptık. Sporcularımızın göstermiş oldukları emek ve başarılarından dolayı tebrik ediyor. Her zaman bize güvenen ve destekleyen Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Ataman’a teşekkür ederim.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER