Anneler İçin Bir Araya Geldiler

12 Mayıs Pazar günü SAMSUN Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atakum İlçe Müdürlüğünce organize edilen ANNELER GÜNÜ JUDO etkinliği için bir araya geldiler.

Anneler İçin Bir Araya Geldiler

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atakum İlçe Müdürlüğünce organize edilen etkinliğe; Amasya Gençlik Spor - Tokat Gençlik Spor - Sinop Gerze Halk Eğitimi Merkezi Kültür ve Spor - Sinop Erfelek Halk Eğitimi Merkezi - Samsun D.S.İ Spor - Samsun İlkadım 55 Gençlik ve Spor - Samsun Balcı Spor - Samsun Atakum Gençlik Spor kulüpleri olmak üzere 4 ilden 8 kulüp ve 95 minik sporcu katıldı. Sinop’tan Gerze ve Erfelek Halk Eğitimi Merkezi judo takımları davet edildiği etkinlikten çok mutlu ayrılırken Judo antrenörü Özlenen Akpınar “Etkinliğe katılmamızı sağlayan Gerze Belediye Başkanımız Sayın Cevat ŞENSOY’a ve personeline sonsuz teşekkür ederim.” Dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2019, 16:51

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Şenay Ergun
Şenay Ergun - 5 yıl Önce

Özlenen Akpinar ve Orhan Akpinar hocalarimiza emeklerinden dolayi minnet duyuyoruz kizlarima ve arkadaslarina ciktiklari bu yolda basarilar diliyorum..Bizlere bu onuru yasattiklari icin emege gecen herkese cok tesekkur ediyorum Saygilarimla....

banner381
SIRADAKİ HABER