Antrenörlerimiz Göz Doldurdu

İlçemiz Judo antrenörleri Özlenen ve Orhan Akpınar Gerze Halk Eğitimi Merkezi Kültür ve Spor kulübü sporcularından Kader Aydın ve Duygu Topal’dan sonra Baran Akpınar’ı da devlet himayesine göndermeyi başardı.

Antrenörlerimiz Göz Doldurdu

  Gerze Halk Eğitimi Merkezi Kültür ve Spor Kulübü sporcusu 2012 Minikler Türkiye 3.sü 2014 Yıldızlar Türkiye 2.si son olarak Bulgaristan da düzenlenen Yıldızlar Balkan Şampiyonasında ülkemizi temsil eden sporcumuz Baran Akpınar, yine aynı kulüpten devlet himayesine alınan Kader Aydın ve Duygu Topal dan sonra Türkiye Judo Federasyonunca Baran’da devlet himayesine girdi.

  T.C Spor Bakanlığı tarafından, Rio-2016 ve Tokyo-2020 Olimpiyatları eylem planı kapsamında, Almanya'nın Köln ve ABD'nin Colorado kentleri ile Japonya'nın başkenti Tokyo'daki olimpiyat enstitüleri incelenerek alanlarında başarılı sporcular judo branşı için bayanlar Trabzon Erkekler Samsun da kurulan merkezlerde sporcuların ve antrenörlerin yatılı kalacakları, akademik eğitimlerini çevre okullarda devam ettirecekleri ve sporlarına özgü her türlü ihtiyacın tesisler bünyesinde sağlanacağı bir yapıda kurgulandı.

Olimpik merkezde sporculara akademik eğitimlerinin yanı sıra diyetisyen, masör, psikolojik danışmanlık, fiziksel testler ve kişiye özgü antrenman programlanması dahil olmak üzere çok sayıda üst düzey hizmet birlikte verilmektedir.

Kulüp Antrenörleri Özlenen ve Orhan Akpınar, “Bu güne kadar katkı ve desteklerden dolayı Milletvekilimiz sayın Mehmet Ersoy, Sayın Valimiz Yavuz Selim Köşger, Gerze Kaymakamımız Sayın Bülent Bayraktar'a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2014, 08:46
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER