Arsenal Talip Oldu!

Saraydüzlü Hemşerimiz Batuhan Yayıkçı'ya Arsenal talip oldu!

Arsenal Talip Oldu!

  Fenerbahçe'nin yıldız adayları arasında gösterilen Sinoplu hemşerimiz Batuhan Yayıkçı'yı 'Türk Gareth Bale' olarak takdim eden İngilizler, oyuncuyu Arsenal'in istediğini öne sürdü.

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in Fenerbahçeli genç bir futbolcu ile ilgilendiği iddia edildi. Daily Mail gazetesinin haberine göre Londra ekibi, sarı-lacivertlilerin 18 yaşındaki oyuncusu, Batuhan Yayıkçı'ya kanca attı.

 Türk Gareth Bale olarak lanse ettikleri oyuncunun Galli oyuncuya benzer yetenekleri olduğunu öne süren İngilizler, genç ismin duran toplarda da çok etkili olduğu bilgisini paylaştı.

Batuhan, geçen yıl Fenerbahçe U-21 takımı ile Türkiye şampiyonu olurken, ekibin en çok göze batan oyuncularından bir tanesi olmuştu. Yıldız adayı, hem sol bek hem de sol stoper olarak görev yapabiliyor.

Haberde ayrıca Fenerbahçe’nin Batuhan’ı elinde tutmak istediği ancak Batuhan Yayıkçı’nın Premier Lig’den gelecek bir teklife karşı koyamayacağı vurgulandı.

Batuhan Yayıkçı Saraydüzü İlçesine bağlı Hacıçayı köyünden olup, 2005 yılından beri Fenerbahçe altyapısında futbol hayatını sürdürüyor. 1996 doğumlu olan hemşerimiz Batuhan Yayıkçı aynı zamanda 5 kez milli formayı giydi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2014, 11:44
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER