Başarılar Duygu Topal.

Gerze’li milli sporcu Duygu Topal CADET EUROPEAN CUP 2012 yarışacak.

Başarılar Duygu Topal.

  Türkiye judo Federasyonumuzun 2012 yılı Faaliyet Programında yer alan 1. ve 2. Kademe Antrenör Gelişim Semineri Türkiye nin değişik bölgelerinden 150 antrenörün katılımı ile Antalya da başladı. Gerze Judo takımı antrenörleri Orhan Akpınar ve Özlenen Akpınar’ın da iştirak ettiği seminer 16 Mart tarihinde sona erecek olup, antrenörler aldıkları eğitimleri ilçemizdeki judo severlerle paylaşacak.

  Gerze de en çok ilki gerçekleştiren judo takımımız, seminer sonrası yine Antalya da yapılacak olan CADET EUROPEAN CUP 2012 (19. Nazım Canca Ümitler Avrupa Kupası ) na 63 kg bayanlar kategorisinde bir sporcuyla katılacak. Söz konusu müsabakaya katılacak olan Duygu Topal Gerze nin uluslararası müsabakaya katılan ilk sporcusu olduğu gibi aynı zamanda ilk milli sporcu olma ünvanını elde edecek. Antrenörleri tarafından ümitli olduklarını dile getirilen Sporcumuz Duygu Topal 18 Mart Pazar günü müsabakaya çıkacak.

Gerze Gündem Haber olarak judo takımımıza destek olan kurum ve kuruluşlara teşekkür eder milli sporcumuz Duygu Topal’a başarılar dileriz.









Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2012, 19:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hikmet Durgun
Hikmet Durgun - 12 yıl Önce

orhan bey öncelikle sizi tebrik ediyorum.bu spor dalını ilcemize ve genclerimize kazandırdığınız için.duygu topal kızımızıda tebrik ediyorum.başarılarınızın devamını diliyorum.

banner381
SIRADAKİ HABER