“Çekişme Günü Değil” dedi

Gerze Belediyespor Basın Sözcüsü Uğur Sağır “Gün çekişme günü değil birlik ve beraberlik içinde Gerze’mize ilk şampiyonluğu yaşatma günüdür” dedi.

“Çekişme Günü Değil” dedi

  Basın Sözcüsü Uğur Sağır açıklamasında: Bu hafta ki maç sonucunda başarıya ulaşan sporcular, teknik heyet, yönetim kadrosu ve destek veren tüm Gerzelilere teşekkür ederiz.

Unutulmamalıdır ki başarı tesadüf değildir. Her platformda da dile getirdiğimiz gibi bu takım Gerze’mizindir. Sahip çıkmak da bizim sorumluluğumuzdur. Takımla ilgili olarak Gerze’nin bir evladı ve bir yönetici olarak sizlerle bazı paylaşımlarda bulunmak istiyorum. Takımımıza her hafta maç öncesi ve sonrasında ki kahvaltı ve yemek etkinliğimiz de bizleri yalnız bırakmayan ve sponsorluğu üstlenen tüm ağabeylerimiz ve kardeşlerimize teşekkür ederiz. Bu etkinlikteki asıl amacımız takımın hepimizin olduğunu anlatmaktır. Lokal açılışımızda oluşan eksiklikler tarafımızca giderilmiş ve Kırgınlıkların düzeltilmesi hep en büyük amacımız olmuştur. Yönetime geldiğimiz günlerde takımda birçok eksiklikler bulunmakta idi. Şu anda malzeme ve imkan bakımından takımımız da sorunları büyük ölçüde çözülmüştür bu süreçte takımımıza desteğini bize esirgemeyen sayın belediye başkanımız Osman Belovacıklı, sayın Bülent Eryılmaz ve lokalimizin hizmete girmesinde ki destek çimiz sayın Ramazan Ütük e teşekkür ederiz.

 Unutulmamalıdır ki takımımızın başarısı Gerze’mizin başarısıdır. Sinop spor tarihinde bugüne kadar 1. amatörde şampiyonluğu bulunmayan Gerze’mize şampiyonluk katmak ve Gerze’mize şampiyonluk kupasını getirmek en büyük mutluluğumuz olacaktır. Şampiyonluğa 5 maç kala bütün Gerzelileri takımımızı desteklemeye davet ediyorum. Gün çekişme günü değil birlik ve beraberlik içinde Gerze mize ilk şampiyonluğu yaşatma günüdür. Eğer bu fırsatı da kaçırırsak bir daha zor yakalarız.3-5 kişinin çabası bu başarıyı elde etmek için yeterli değildir hep birlikte maddi manevi elimizi taşın altına koyma içerideki ve dışarıdaki maçlarda takımımıza destek vermektir. Bu başarı Esnafsporun, Gerzesporun ve Belediyesporun ortak başarısı olacaktır.

HAYDİ GERZE BU ONURU BİRLİKTE YAŞAYALIM.

    SAYGILARIMIZLA

GERZE BELEDİYE SPOR BASIN SÖZCÜSÜ

        UĞUR SAĞIR

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2015, 08:31

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gerzeli
Gerzeli - 9 yıl Önce

Sen önce adam ol. Çekememezliği gıybet etmeyi bi kenara bırak ondan sonrası gelir zaten çok bilmiş!

banner381
SIRADAKİ HABER