“Centilmenlik bizim ruhumuzda var!”

SİYAD Genel Başkanı Arpacı: “Centilmenlik bizim ruhumuzda var!” dedi.

“Centilmenlik bizim ruhumuzda var!”

  İSTANBUL- Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) 2015 Yılı geleneksel futbol turnuvası çalışmalarına başladı. SİYAD Gençlik ve Spor Komisyonunun koordinatörlüğünde Sancaktepe Belediyesi sosyal tesislerinde kahvaltıda bir araya gelen Sinoplu derneklerin ve şubelerin yönetim kurulu üyeleri futbol turnuvasına katılım koşullarını görüştü. Öneri ve isteklerin değerlendirildiği kahvaltılı toplantıya yaklaşık 200 kişi katıldı.

SİYAD Gençlik ve Spor Komisyonu’nun koordinatörlüğünde İstanbul Anadolu Yakası’nda faaliyetlerini sürdüren Sinoplu derneklerin ve şubelerin yönetim kurulu üyeleri turnuva katılım koşullarını görüşmek üzere Samandıra güreş sahası yanındaki Motta Restaurant’ta bir araya geldi. Sancaktepe Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı kahvaltılı toplantıya Sancaktepe Belediyesi Meclis Üyesi Fatma Salman da katıldı.

SİYAD Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Erdoğan Uslu’nun turnuva hakkında bilgilendirmesinin ardından selamlama konuşması yapan Teşkilat Başkanı Murat Sarı geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen futbol müsabakalarında 600 genci bir araya getirdiklerini söyledi. Köy dernekleriyle olan diyaloglarının ve işbirliklerinin dün olduğu gibi bugünde devam edeceğini belirtti. Genel Başkan Vekili Nazım Demiray ise programa katılım sağlayan tüm davetlilere teşekkür etti.

Selamlama konuşmalarından sonra davetlilere hitap eden SİYAD Genel Başkanı Keramettin Arpacı, bir önceki dönemde çok hoş bir turnuva yaşandığını belirtti. Gençlerde zaman zaman doruğa ulaşan coşkuya ve heyecana hep beraber şahit olduklarını ifade etti. Konuşmasının devamında Genel Başkan Arpacı: “Bugüne kadar birliğimizi ve beraberliğimizi muhafaza ederek geldik. Küçüklerimize sevgide, büyüklerimize saygıda kusur etmemeye özen gösterdik. Aramızda hoşgörüyü yaymaya, birbirimize anlayış göstermeye devam etmeliyiz ve bunu sürekli kılmalıyız. Bu değerlerimizden uzaklaşmamamızın gerekliliğine inanıyoruz.  Değerli hemşerilerim, centilmenlik bizim ruhumuzda var. Tüm konuşmalarımızda sevgi dilini kullanmalıyız… Bu organizasyonda bizlere kapılarını açan ve güzel bir şekilde ağırlayan Sancaktepe Belediye Başkanımız Sayın İsmail Erdem’e ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Sancaktepe Belediyesi Meclis Üyesi Fatma Salman da Sinoplu hemşerilerini kendileriyle buluşturan, bir araya getiren SİYAD Genel Başkanı Sayın Keramettin Arpacı’ya ve yönetimine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından SİYAD Gençlik ve Spor Komisyonu Başkan Yardımcısı Engin Yiğit’in moderatörlüğünde futbol turnuvası için hazırlanan şartnamenin maddeleri üzerinde görüşmelere geçildi. 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2015, 16:17

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
ben
ben - 9 yıl Önce

centilmenlik sizin nerenizde var bilmem ama içinizde bir tane bayan bile yok .

banner381
SIRADAKİ HABER