Dereceyle Döndüler

Gerze Meslek Yüksekokulu Spor müsabakalarından dereceyle döndü.

Dereceyle Döndüler

Gerze Meslek Yüksekokulu öğrencileri, 10. Spor Müsabakalarında elde ettikleri dereceyle önemli bir başarıya imza attılar.

Bahar şenliği kapsamında düzenlenen spor müsabakalarında Gerze Meslek Yüksekokulu, Futbol ve satranç branşında birinci, Erkek voleybol kategorisinde ikinci, bayan voleybol kategorisinde ise üçüncülüğü elde etti.

Futbol branşında birinci olan öğrencileri, kupa ve madalyalarını Sinop Valisi Hasan İPEK’in elinden aldılar.

Dereceye Giren Öğrenciler Kutlama Yemeğinde Bir Araya Geldi

10. Spor Müsabakalarında dereceye giren öğrenciler Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Belge takdiminde konuşan Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Sedat İPAR, “Derslerini ihmal etmeden büyük bir özveride bulunarak antrenmanlar yapan, müsabakalara disiplinli bir şekilde hazırlanan ve elde ettikleri başarılı sonuçlarla bizleri gururlandıran öğrencilerimizi tebrik ediyor, bu sene mezun olacaklara bundan sonraki yaşamlarında da başarılar diliyor, seneye ikinci sınıf olacak öğrencilerimizden de sportif branşlara yeni katılacak arkadaşlarına ağabeylik yapmalarını bekliyorum” dedi.

Yüksekokul Müdürü, ayrıca öğrencilerin müsabakalara hazırlanması sırasında antrenörlük görevi üstlenen meslek yüksekokulu değerli akademik personeline de teşekkür etti.

Sonrasında derece elde eden öğrenciler, Gerze İlçesi Fakülte ve Yüksekokullar Yardımlaşma, Dayanışma ve Geliştirme Derneği Başkanı Fatih ERGÜN’ün katkılarıyla düzenlenen yemekte buluştular.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2018, 10:07

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER