Dünya Bayanlar Bilardo Şampiyonası Sinop’ta.

Dünya Bayanlar Bilardo Şampiyonası 24-26 Ekim tarihleri arasında Sinop'ta yapılacak.

Dünya Bayanlar Bilardo Şampiyonası Sinop’ta.

  Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan bir basın toplantısı düzenleyerek, Dünya Bayanlar Bilardo Turnuvası hakkında bilgi verdi. Sinop'un tarihi öneme sahip olan Paşa Tabyaları'nda düzenlenen basın toplantısına, Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, Yönetim Kurulu Üyeleri Nurettin Karakurt, Burhanettin Atıcı ve Federasyon Eğitim Kurulu Başkanı Metin Çalmaz'ın yanı sıra Sinop Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hakan Şimşek Sinop Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İsmet Damaroğlu ve basın mensupları katıldı.

Geçen aylarda 21 yıllık Türkiye Bilardo Federasyonu'nun 4. başkanı seçilen Ersan Ercan, bu başkanlığı Sinop'a getirmekten son derece mutlu olduğunu belirterek, "Sinop'tan bir federasyon başkanını çıkarmanın gururunu yaşamakla birlikte Sinop'a da doğal olarak bir şampiyona alarak Sinop'un adını da duyurmak istedik. Bunun içinde Bayanlar Dünya Şampiyonasını Sinop'a almak için girişimlerde bulunduk ve bunda da başarılı olduk. Bu tarihler arasında ülkelerinin birinci oyuncuları, kaliteli oyuncuların yer aldığı dünyanın en iyi 16 bayan bilardocusunun yer aldığı bir dünya şampiyonası Sinop'ta yapılacak" dedi.

Sinop'ta yapılacak olan şampiyonaya, muhtemelen, Türkiye, Danimarka, Fransa, Hollanda, Belçika, Almanya, Avusturya, Japonya, Kore ve Amerika'dan 16 sporcunun katılacağını belirten Ersan Ercan, şampiyonada Türkiye'yi Gülşen Degener ve Müjde Karakaşlı'nın temsil edeceğini bildirdi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2014, 09:36
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER