En İyi Atıcı Çömlekçi

44.Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen trap yarışı yapıldı.

En İyi Atıcı Çömlekçi

25 Temmuz tarihinde düzenlenen yarışmalardan sonuncusu olan Trap Atışları yapıldı. Gerze Avcılar Kulübü ve Gerze Belediyesi tarafından ortaklaşa gerçekleşen yarışma ilçemiz Kargaşa Mevkii’nde gerçekleşirken yarışmaya 24 avcı katıldı.

Avcılar Kulübü Başkanı Hüseyin Kütük yenilenen yönetimiyle birlikte büyük oranda değişim sağlarken bunun en belirgin örneği ise otomatik Trap Makinesi oldu. Atıcılar tarafından takdirle karşılanan bu yeniliklerin devamında ise avcılar kıyasıya mücadele verdi. İlk olarak 5’er atış yapan atıcılardan ikisi birincilik için mücadeleye devam ederken, 5’de 4 yapan diğer atıcılar da üçüncülük için tüfeklerini doldurdular.

Oldukça eğlenceli geçen yarışmanın sonunda Eser Çömlekçi bütün atışlarda tam isabet sağlayarak birinci olurken, Sabri Babut ikinci, Gökhan Belovacıklı ise üçüncü oldu. Katılımcılar yarışmanın sonunda Festival anısına hatıra fotoğrafı çektirirlerken, organizasyondan dolayı Belediye Başkanı Osman Belovacıklıve Gerze Avcılar Kulübü Başkanı Hüseyin Kütük’e teşekkür ettiler.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER