Gençlere Ücretsiz Seyahat

''Şehirler ve Kültürler Projesi'' kapsamında 14-29 yaş arası gençler ücretsiz seyahat fırsatı.

Gençlere Ücretsiz Seyahat

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ''Şehirler ve Kültürler Projesi'' kapsamında 14-29 yaş arası gençler ücretsiz seyahat fırsatını Gerze Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü İsmail Karaman tarafından yazılı açıklama yapıldı.

Karaman;

ŞEHİRLER VE KÜLTÜRLER PROJESİ

Amaç:

Gezdikçe öğrenen, öğrendikçe bilgi birikimine sahip olan, iletişim gücü ve gönüllülük bilinci artan bir gençlik yetiştirmek amacıyla gerçekleştirilen bu proje, kendini ifade edebilen, özgüven sahibi, sosyal iletişim becerileri gelişmiş, güçlü yarınlar, güçlü gelecek konusuna katkı sağlayacak, şanlı tarihinin ve muhteşem medeniyetinin bilincinde bir geleceğe sahip olmayı ilke edinmiştir.

Proje Kapsamında Neler Yapılacak?

4 (dört) gün sürecek olan bu seyahatlerde spor bakanlığımız katılan gençlerimizin tüm ihtiyaç ve masraflarını, konaklama dahil, karşılamaktadır.

Projeyle birlikte farklı illerden gelen gençler birbirlerini tanıma imkanı bulacak, yeni dostluklar ve kardeşliklere yelken açacaktır.

Başvurular:

14- 29 Yaş arası Tüm gençlerimiz programa başvurabileceklerdir.

Proje başvurusu;  //sehirlervekulturler.gsb.gov.tr/BasvuruFormu.aspx adresinden alınacaktır. Sonuçlar web/sms yoluyla bildirilecektir.

18 yaşın altındaki gençler başvuru sonunda, sistemin oluşturduğu ‘Veli İzin Belgesi’ ni velisine imzalatarak, 18 yaşından büyükler ise Taahhütname’yi imzalayarak en geç etkinlik gününde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü veya Gençlik Merkezleri’ne ulaştırması yeterli olacaktır.

Projede son başvuru tarihi yoktur. Proje bitene kadar istenilen tarih ve il için başvuru yapılabilir. Ancak kontenjanlar dolduğu taktirde işleme alınamayacaktır.

Gidilecek İller:

Bayanlar:

EDİRNE                (12-16 Temmuz) (26-30 Temmuz)

ADIYAMAN          (23-27 Ağustos)

ÇANAKKALE      (23-27 Ağustos)

MANİSA               (23-27 Ağustos)

Erkekler:

EDİRNE               (19-23 Temmuz)

ADIYAMAN         (02-06 Ağustos)

MANİSA              (16-20 Ağustos)

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2016, 17:57

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER