Gençsoy Sinopspora Moral Verdi

Sinopspor, hafta sonu oynayacağı Boyabat Çeltikspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, 21 Mart 2013 Perşembe gün gerçekleştirilen antrenmanda baklava ziyafetiyle moral buldu.

Gençsoy Sinopspora Moral Verdi

Antrenmanı ziyaret eden GES Bilgilendirme Ofisi sorumlusu Zafer Gençsoy, Sinopspor yöneticilerine ve futbolcularına, geçen hafta oynanan Ayancık Belediyespor karşılaşmasında alınan sonuç nedeniyle morallerini bozmamalarını,  futbolda böyle sonuçların çok doğal olduğunu söyleyerek,  “Önümüzde daha çok maç  var, başarı sizi bekliyor” dedi. GES’in Sinopspor ile yaptığı ana sponsorluk anlaşmasından memnuniyetini de dile getiren Gençsoy; “GES olarak Sinopspor’a sağladığımız destekten son derece memnunuz. Biz buraya sadece yatırım yapmaya değil, Sinop’un spor, eğitim, kültür, sağlık ve tarım gibi tüm alanlarda hak ettiği ilerlemeye katkı sağlamaya geliyoruz. Sinopspor’un bu sene BAL’a gideceğinden hiç şüphemiz yok. Her yıl artan hedeflerle ilerleme vizyonu doğrultusunda biz de her türlü desteği sağlamaya devam etmek istiyoruz” dedi.

Sinopspor Başkanı Saim Özkara ise “Geçtiğimiz hafta hiç hak etmediğimiz bir sonuçla sahadan ayrıldık. Biz bunu bir iş kazası olarak değerlendiriyoruz ve yolumuzdan hiçbir sapma olmadığını taraftarlarımızın bilmesini istiyoruz” diyerek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sinopsporumuz, yıllardır özlemiş olduğu hedefe emin adımlarla ilerliyor. Bu hedefe ulaşmamızda bizleri destekleyen ve büyük güç katan GES’e bir kez daha teşekkür ederiz. Birçok profesyonel kulübe bile nasip olmayan imkânları bize sağladıkları gibi taraftarlarımızın da bizi desteklemesini sağlamak amacıyla geçen haftaki taraftar organizasyonunu da ana sponsorumuz GES’in katkılarıyla gerçekleştirdik.”

Baklava ziyafeti ile sona eren antrenmanın ardından toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2013, 16:34
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER