GERDAK Diriliş Yolunda

Kurtuluş Savaşı’nın dönüm noktası olarak kabul edilen Sakarya Meydan Muharebesi’ni anmak için Polatlı Belediyesi tarafından

GERDAK Diriliş Yolunda

Diriliş Yolu Yürüyüşü’ gerçekleştirildi. 13 Eylül Sakarya Zaferi’nin 98’inci yıl dönümü dolayısıyla Polatlı Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Diriliş Yolu Yürüyüşü’ etkinliği 3 Eylül’de başladı. Polatlı Belediyesi Tarihi Alanlar Tanıtım Merkezi (POTA) ve Türkiye Dağcılık Federasyonu ortaklığında gerçekleştirilen yürüyüşe; Yeşil Gerze Dağcılık Doğa ve Gençlik Spor Kulübü sporcularından Zehra Nur BAKIR OĞUZ ve Hülya BAKIR SEÇKİN katılarak başarıyla tamamladılar. Kulüp başkanı Birol SAZAK yaptığı açıklamada; “Dünyanın en uzun meydan savaşı olan Sakarya Meydan Muharebesi, 106 kilometrelik birinci savunma hattı üzerinde gerçekleştirilen yürüyüşe katılan sporcularımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.

3 Eylül’de Mangal Dağı’nda başlayan yürüyüş 8 Eylül’de Dua Tepe’de son buldu.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
fuat
fuat - 5 yıl Önce

sitenin adını gerdak haber yapsanıza

birol sazak
birol sazak - 4 yıl Önce

fuat efendi noldu gerdak sana nasıl ters geldi anlayamadım çok şaşkınım. gerze ve sinop çevremizdeki doğal güzelliklerimizi tanıtarak gizli bir turizm elçiliğini üstlenen, bölgemizde hiç bilinmeyen gurup olarak yapılmayan doğa yürüyüşlerini başlatıp yaygınlaştırıp başka gurupların oluşmasını sağlayan dağcılık ve doğa sporlarını geliştirip gerze ye lisanslı dağcı sporcusu yetiştiren bir kulübü nasıl bu şekilde tanımlarsın bi anlat hele..

banner381
SIRADAKİ HABER