GERDAK Yine Zirve Yaptı

Yeşil Gerze Dağcılık Doğa ve Gençlik Spor Kulübü (GERDAK) 4. Hasan Dağı Dağcılık Şenlikleri zirve tırmanış faaliyeti davetine katıldı.

GERDAK Yine Zirve Yaptı

Yeşil Gerze Dağcılık Doğa ve Gençlik Spor Kulübü (GERDAK), 14-15 Temmuz 2018 tarihlerinde düzenlenen T.C. Aksaray Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü öncülüğünde Hasan Dağı Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü ile Kılıçarslan Dağcılık ve Doğa Sporları Kulüplerinin destekleri ile yapılan 4. Hasan dağı Dağcılık Şenliklerine katıldı.

14.kişilik bir ekip ile zorlu tırmanışa katılan İlçemize doğa sporlarını, doğa yürüyüşleri ve dağcılığı çok sevdiren Yeşil Gerze Dağcılık Doğa ve Gençlik Spor Kulübü (GERDAK),  Başkanı Birol SAZAK, “Kulübümüz bu etkinliğe 14 kişilik bir ekip ile katıldı. Toplamda Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden dağcılık kulübüpleri 150 sporcu katıldı. 15 Temmuz sabahı saat 03:00 da başlayan tırmanış ekibimiz bu zorlu zirveye sabah saat 07:00 da ulaşmayı başardı. İlçemizin adını zirveye yazdırmasının ardından sporcular toplu fotoğraf çektirdiler.

Bu zirve etkinliğine katılan sporcularımıza teşekkür ederim.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2018, 12:48

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER