Gerze Belediyespor Yeni Sezonda İddalı

Gerze Belediyespor futbol takımı, Gerze stadında antrenmanlarına başlayarak yeni sezona girdi

Gerze Belediyespor Yeni Sezonda İddalı

  20 Eylül 2013 Cuma günü saat 18 30 de İlçemiz Şehir Stadında çalışmalara başlayan Gerze Belediyespor futbol takımı sezona hızlı başladı. Kasım ayın da başlayacak turnuvaya hazırlanan takım 2012-2013 sezonunda ligi üçüncü olarak bitirmişti. Gerze Belediyespor futbol takımının çalıştırıcısı Mehmet Baydur konuşmasında, "Çalışmalara başladık, eski kadromuza ek olarak Samsun dan satrafor gelecek ve sakatlığından dolayı geçen sene oynayamayan yardımcı antrenörlüğümüzü yapan Orhan Börekçi bu sezonda takımda olacak" dedi. Baydur; Ayancık Sporun Bal Liginden çekilmesiyle grup da şampiyon olan takım direkt bal ligine gideceğini sözlerine ekledi. Gerze Gündem Haber ailesi olarak Gerze Belediye Spor Futbol Takımına 2013-2014 sezonunda başarılar diliyoruz.

















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2013, 21:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
ali bal
ali bal - 11 yıl Önce

allah yolunuzu açık ettsin inşallah

Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 11 yıl Önce

sayın mehmet baydur,
spor kulüplerinde başarı için disiplin, ruh ve motivasyon önemli bir faktördür. teknik patronların işi de bunu sağlamaktır. fatih terim'in milli takımda son yaptığı da buna benzer bir etkiydi dikkat ederseniz. hani her zaman tartışılır ya teknik direktörlerin oyuna katkısı yüzde kaçtır diye, işte fark burada ortaya çıkıyor. ortaya koyulan değer ve bunun üzerinden verilen mesaj da tabi burada çok önemli. giydiğiniz formadaki russia (rusya) yazısını görünce, sosyalist bloktaki demir perde ülkelerinin benzer faktörleri harekete geçirerek spor müsabakalarında çok önemli başarılar elde ettiklerini hatırladım. sizin formanın bizim takım üzerinde böyle bir etkisi olur mu, bundan pek emin olamadım be hocam.
syg,
gka

AHMET CANKURT
AHMET CANKURT - 10 yıl Önce

gerze belediye başkanina sesleniyorum,takima önce diplomali bir hoca bul,yoksa güzelim gerze bu yil bal ligine çikmasi yine hayal olur.

banner381
SIRADAKİ HABER