Gerze Belediyespor:0-Sinopspor:4 Köşe

Protestoların gölgesinde oynanan maçın kazananı Sinop spor oldu.

Gerze Belediyespor:0-Sinopspor:4 Köşe

  İlçemiz şehir stadında Sinop 1.Amatör küme play off karşılaşması Gerze Belediye spor ile Sinop spor takımları arasında oynan Sinop Amatör küme futbol karşılaşmasında temsilcimiz Belediye spor farklı mağlup oldu. Seyircilerin rakip takım aleyhinde yaptıkları müthiş tezahüratla başlayan karşılaşmada bir ara hakemler sahayı terk ederek soyunma odasına gittiler. 5 dakika sonra tekrar başlayan karşılaşma iki takımın karşılıklı atakları ile sürmekte iken maçın 19. Dakikasında takımımız Belediye sporun kazandığı penaltıyı rakip takım kalecisi kurtardı. Belediye spor kalecisinin sarı kart görmesinin ardından, karşılaşmanın 35. dakikasında hakem Sinop sporun attığı bir gölü ofsayt gerekçesi ile geçersiz saydı. Bu dakikadan itibaren tamamıyla konuk takımın üstünlüğü altında geçen karşılaşmada Sinop spor kazandığı penaltı ile ilk gölüne kavuştu. Karşılaşmanın 58. Dakikasında Sinop spor 10 kişi kalmasına rağmen üstünlüğünü sürdürmeye devam etti.

Karşılaşmayı 10 kişi ile sürdüren Sinop spor, 61.75. ve 80. dakikalarda 3 gol daha kazanarak sahadan 4-0 galip ayrılarak, zorlu Gerze deplasmanından 3 puan çıkarmasını bildi.
































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2013, 13:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Serhat
Serhat - 11 yıl Önce

gerze'de olmadığımdan macı izleyemesem de, fotoğraflardan sinopspor'un her zamanki gibi ne kadar ........... oynadığı görülüyor...

Sercan
Sercan - 11 yıl Önce

penaltı kaçırınca bizim çocuklar kafada kaybetmiş maçı, 10 kişi kalan takıma atmaları lazımdı en azından bir şeref golü.

okay
okay - 11 yıl Önce

ah serhat ahh sen olcan ki şimdi demi :p

banner381
SIRADAKİ HABER