Gerze Güreşte Birinci

Güreş Antrenörü Adil Yiğit’in yetiştirdiği sporcular başarıya doymuyor.

Gerze Güreşte Birinci

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün 2017 – 2018 yılı Okul Sporları Faaliyet Programında Yer Alan Yıldızlar ve A Gençler Serbest / Grekoromen Güreş İl Birinciliği Müsabakaları 14 – 15 Şubat 2018 tarihlerinde Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunda gerçekleştirildi.

İlçemizdeki Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu 7. sınıf öğrencilerinden Gökdeniz Turan 47 kilogramda birinci olurken; 59 kilogramda ise Caner Akman birinci oldu. Ahmet Kır ise 47 kilogramda yarıştığı kategoride üçüncülük kazanarak okullarını ve Gerze’yi spor alanında gururlandırdılar. Dereceye giren öğrenciler Sinop’u grup müsabakalarında temsil etmeye hak kazandı.

Müsabakalar sonucunda dereceye giren sporcu öğrencilerimize ödüllerini Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Kazım AÇIKBAŞ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ramazan YILMAZ, Dikmen İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Alaattin YALPI, Gerze Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet ABANOZ, Okul Sporları İl Temsilcisi Çiğdem DEMİR, Güreş İl Temsilcisi Hüseyin KONUKÇU, Okul Spor Faaliyetleri İl Tertip Komitesi Üyesi Levent GÜL, Antrenörler, Veliler ve Hakemler tarafından takdim edildi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2018, 12:02
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER