Gerze Sporunda Devrim..!

Gerze Belediyespor’ un kuruluş müjdesini Belediye Başkanı Osman Belovacıklı verdi.

Gerze Sporunda Devrim..!

  İlçemizde spor aktiviteleri ağırlık olarak futbol bıranşında ve yıllardır 2 kulüp tarafından gerçekleştirilmekte idi.

Her türlü maddi imkansızlıklar içinde teknik altyapı, malzeme ve ulaşım gibi sorunlarla boğuşmanın yanı sıra, bu durumda da arzu edilen başarı da bir türlü yakalanamıyordu. Göz ardı edilmeyecek en önemli ayrıntı da Gerze’ linin takımlarına sahip çıkmaması idi. Nerede ise bir avuç insan, kendi olanakları ile çoğu kez ceplerinden harcayarak, büyük bir özveri ile gençliği futbol sahalarına çekmek, kötü alışkanlıklardan kurtarmak için adeta çırpınmakta idiler. Soruna nihai çözümün müjdesi, adı artık yeniliklerle anılır hale gelen Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’ dan geldi.

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Başkan; “ Esnaf spor kulübü yöneticileri ile uzun süredir yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı. Kulüp yaptığı genel kurulda ismini değiştirerek Gerze Belediye spor adını aldı. 2. genel kurula kadar da Kulüp Başkanlığı görevini bana verdiler. İlçe sporunun önündeki engelleri biliyoruz, bu bilinç ve sorumlulukla yola çıktık. Geldiğimiz noktada bir diğer güzide kulübümüz Gerze spor’ un ihmal veya göz ardı edileceği asla düşünülmesin, iki kulüp bundan böyle çalışmalarını koordineli olarak birlikte sürdürecekler ve birbirlerine yardımcı olacaklar” dedi. Her türlü bıranşta Gerze’ nin sesini duyurmak için yola çıktıklarını belirten Belediye Başkanı “ başlangıçta futbol daha ağırlıklı olacak, en kısa sürede süper bir takım kurarak sesimizi önce il’ e sonra da Türkiye’ye duyurucağız” dedi.

Amaçlarının sporu her yaştaki insanımıza sevdirmek ve bu vesile ile de ilçenin tanıtımını yapmak olduğunu belirten Başkan, Gerze halkına Gerze Belediye spora sahip çıkmaları çağrısında da bulundu.

Başarılar Başkan…
Haber: Nurgül Gençay.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2012, 09:13
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER