Gerze’den bir yıldız doğuyor.

Samsunspor’da yıldızı parlayan Gerze’li sporcu Ali Bal, Gerze’nin Hakan Ünsal’ı olma yolunda.

Gerze’den bir yıldız doğuyor.

  Gerze ilçesinde 29 Ekim 1998 tarihinde dünyaya gelen ve 2007 yılında futbolla tanışan Ali Bal,. Futbolda geleceğin yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 2009 yılında futbol lisansı çıkartılan Bal, kendi yaş grubunun dışında üst gruplarda ne kadar çok kalecilik yaparsa o kadar çok tecrübesinin gelişeceğine inandığından genç yaşta kendini geliştirdi.

U-19 kupa heyecanı yaşayan Gerze Esnafspor’un şampiyonluğunda büyük katkısı olan Bal, kısa sürede Sinop’taki takımların gözdesi oldu. Bir süre Gerze esnafspor’da kalecilik yaptıktan sonra Samsunspor’da top oynayan Boyabatlı Melih Kabasakal’ın tavsiyesi ile Samsunspor tarafından denemelere alındı. Deneme sürecinde hocaların dikkatini üzerine çeken genç kaleci 2013–2014 sezonunda Samsunspor’a transfer oldu ve Samsunspor U16 yaş grubunda oynamaya başladı. Hocalarının şans vermesiyle zaman zaman Samsunspor U17 ve U19 yaş gruplarında da oynayan sporcumuzun tecrübesi gün geçtikçe artınca diğer takımların da dikkatini çekmekti ve birçok teklifler aldı.

Futbolla tanıştığı Gerze’deki hocaları; Kemal Saraçlı, Orhan Börekçi, Ergin Öztürk, Ahmet Nuri Taş, Cengiz Topuz, Mehmet Gür, Ali Kalay, Başkanları Uğur Çetin ve Osman Belovacıklı’ya teşekkür eden Ali Bal’ı Gerze Gündem olarak, biz de tebrik ediyor ve bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyoruz.











Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2014, 19:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gerzeli
Gerzeli - 10 yıl Önce

başarılarının devamını dilerim ali kardeşim .yolun açık olsun insallah. gururlandır bizi

Fatih özcan
Fatih özcan - 10 yıl Önce

kardeşimi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz ilerde milli takımımızda kalecilik yapacağına ınanıyorum.

YALÇIN YILDIZ
YALÇIN YILDIZ - 10 yıl Önce

hakan ünsal da mi kaleciydi ?

ali bal
ali bal - 10 yıl Önce

hepinize çok teşekkür ederim inşallah sinop u güzel temsil ederim dualarınız eksik etmeyin

banner381
SIRADAKİ HABER