Gerzeli Judocudan Azerbaycan’da Büyük Başarı

Ülkemizi temsilen katıldığı oyunlardan eli boş dönmedi.

Gerzeli Judocudan Azerbaycan’da Büyük Başarı

5-10 Nisan 2018 tarihleri arasında Azerbaycan’ın Bakü kentinde Türk dili konuşan ülkeler işbirliği konseyi ile Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle Türk Konseyi Üniversite Spor Oyunları yapıldı. Söz konusu oyunlarda Gerze Halk Eğitimi Merkezinde yetişen milli judocumuz Duygu TOPAL da ülkemizi temsil etmek üzere seçildi.

6 Nisan 2018 günü saat 19.00’da Bakü Spor sarayında geçekleştirilen oyunların açılışına Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanı Azad Rahimov, Türk Konseyi Genel Sekreteri Büyükelçi Ramil Hasanov, üye ülkelerin Bakü büyükelçileri ve Bakü’de yerleşik Kordiplomatik mensupları, rektörler, TÜRKPA Genel Sekreteri, Türk Kültür ve Miras Vakfı Başkanı, yerel mülki erkan ve izleyiciler katıldı.

Gerze Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nde yetişen ve ülkemizi temsil eden Milli Sporcumuz Duygu TOPAL Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen Türk Şurası Üniversite Oyunlarında 3.’lük elde etti. Takım müsabakalarında ise Altın madalya Türk takımının oldu. Türk sporcularımızı yürekten kutlar başarılarının devamını dileriz.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
gerze hem judo
gerze hem judo - 6 yıl Önce

tebrikler duygu abla .

banner381
SIRADAKİ HABER