Gerze’nin sportif başarıları yüz güldürüyor.

Yozgat’ta yapılan mini voleybol yarışmalarında Gerze birinci oldu.

Gerze’nin sportif başarıları yüz güldürüyor.

6-10 Mart 2011 tarihleri arasında Yozgat’ta yapılan ve 1999-2000 doğumlu öğrencilerin katıldığı mini voleybol yarışmalarına Sinop’u temsilen katılan Gerze Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu birinci olarak yarı finallere katılmaya hak kazandı.

Erzurum, Giresun ve Samsun’u aynı sonuçlarla 2-0, Ordu’yu ise 2-1’lik sonuçla yenmeyi başaran takımımız, 3-7 Mayıs tarihleri arasında Sivas’ta yapılacak yarı final karşılaşmalarında İlimizi temsil edecek.

Başarılı takım Gerze Kaymakamı Metin Kubilayı makamında ziyaret etti. Ekip başkanı Ümit Yılmaz, takım olarak çok iyi, çocukların da çok güçlü olduğunu belirterek başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi. Bu başarılarında katkısını esirgemeyen belediyeye ve kaymakamlığa teşekkür etti.

Takım adına kaptan Deniz; “Biz başarılara alışığız. Bu ilk değil, son da olmayacak. Bizim hedefimiz Türkiye birinciliğidir.” Dedi.

Takımın başarısının mimarı antrenör Murat Olgunsoy emeği geçen herkese teşekkür ettikten sonra, “ Benim antrenör olarak 6 il şampiyonluğum, 3 de yarı final tecrübem var. Takım olarak katılacağımız 4. Yarı final olacak. Sivas’ta ilk ikiye girerek Türkiye finallerine gitmeyi hedefliyoruz. Önümüzdeki zamanı çok iyi değerlendirerek üstümüze düşeni yapacağız.” diye söyledi.

Başarılarından dolayı tüm ekibi kutlayan Kaymakam Metin Kubilay, “ Başkanıyla, teknik ekibiyle ve tüm oyuncularıyla bizleri gururlandıran hepinize teşekkür ediyorum. Maddi ve manevi olarak Gerze’de spora çok destek olduk. Bunun karşılığını da görmemiz bizim için sevindirici oluyor” dedikten sonra takım yönetimine ve öğrencilerine ödüllerini dağıttı.





























Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 13 yıl Önce

gerçekten harikalar çok iyiler

ozlenen ve orhan akpınar
ozlenen ve orhan akpınar - 13 yıl Önce

emek olmadan zafer olmaz. emek veren sporcularımızı ve katkısı olanları kutlarız.

Mustafa GÜLERYÜZ
Mustafa GÜLERYÜZ - 13 yıl Önce

Gerze Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu'nda yıllar önce temelini attığı ve benimde 20 yıl önce içinde bulunduğum Voleybol takımında Türkiye 5.liği yaşamış biri olarak bu tabloyu görmek hem duygulandırıyor hem de geçmişi tekrar sanki dün gibi hatırlatıyor. Resimlerde gördüğümüz kardeşlerimizin yerinde ben ve diğer arkadaşlarım, rahmetli Şerafettin Çolak , rahmetli Erol Yılmaz , Müdür Yardımcımız Yaşar hocamız ve Tombul bir kaymakamımız vardı.Milliyet ya da Hürriyet gazetesinde resmimiz çıkmıştı . Çok güzel okulumda hala Voleybol heyecanının devam ediyor olması. Tebrikler çocuklar. Saygılarımla

banner381
SIRADAKİ HABER